Kako ti e udobno taka lezi si,jas najmnogu lezev na leva strana plus taka cirkulacijata bila najdobra.So lesno da ti e,za nova godina da si dobies iznenaduvanje so dve crti.
Punkcijata koga bese ne me bolea me bolat sega po ET a osven estrofem krinon gel i izotonik ne primam nisto e i aspirin i folna
Околу туширањето...во ремедика советот беше да не се туширам првите неколку дена и потоа со млака вода и секако млазот да не оди од доле нагоре према вагиналниот отвор.
Нормално е не се грижи. Тоа е како резултат од пункцијата. Кај кој доктор си и како си задоволна, што терапија примаше?!
Jas sum.kaj dr. Dimitrov vo Remedika i sum prezadovolna od doktorot samo ubavi zborovi imam za nego a terapijata mi bese so suprefact i puregon
Различни се скроз: ДХА е омега-3 масна киселина ДХЕА е адренален прекурсор-претходник на природните хормони кои што се ствараат во организмот: тестостерон, андростерон и естроген. http://healthyeating.sfgate.com/dha-vs-dhea-10360.html
Мене ми ги дадоа како припрема за инвитро, за подобрување на општата состојба на телото, квалитетот на јајце клетките Ќе видиме баш..
Имам едно јас на приватно. Пункција околу 13.000, а трансфер околу 89000, плус терапијата. Ова за прв обид. Цената се намалува доколку веќе си правела ивф, ама не се сеќавам колку.