не. Здравје утре. Не сум баш најарна после пункцијата. Прво едвај дома дојдов, повраќав, и не можев од кревет да мрднам. Трансферот презакажан за утре. Па со господ напред.
Тоа може и од анестезијата да ти е.Јас секогаш така реагира. на анестезија.Колку се оплодени ке замрзнуваш ли.Ајде овој пат да ти успее
Не ми се случило до сега така. Си се разбудив од анестезијата и ништо не ми беше. Кога тргнав да станам, се препотив, почнаа рацете и јазикот да ми трне. Крш. Битно да поминува. Сега мешето ме боли.
Imala li nekoja iskustvo so zamrznati embrioni vo edna klinika i od istata da gi zeme i da prave transfer vo druga klinika,..i ako da,neka mi objasni sto i kako e,..blagodaram
Да, секој организам различно реагира. Мене пак после пункција, освен што ме боли долниот дел од стомакот (а тоа се случувало и на денот на трансфер), дури и имам кафеав исцедок уште 4-5 дена после пункција. Не знам колку е нормално тоа. Не сум го споделила тоа со вас. Колку време имате исцедок после пункција?
Sto da pravam utre mi e 10den bez denot na transfer ili 11den so se denot na transfer sakam da pravam beta test dali ke pokase,i kolku treba da e visoka betata nad 100 ili... za da se konstatira bremenost
Jas deneska bev na eho onaka sakav eden pregled cisto da mi naprave maticniot gin i se isplasiv na 6 den neznam dali e normalno da se ima samo eden dominanten folikul od 10,11milimetri i mi rece oti ke nastape najverojatno ovulacija ke imam ovoj mesec
Pa taman si sea za spontan ciklus....neka ti ja punktiraat taa edna i bez stimulacii da si zavrsis rabota
lele si stignala na krajot ti posakuvam da bide pozitivno i sto da bide da ne se razocaruvas nie sme silni se ke izdrzime
Abe sekako deka e normalno toa pa obicno po edna jk vadime...se pojavuvaat poveke folikuli ama edna do dve se dominantni-lider folikul i tamu e jk