Sestrata mi kaza samo ke pocnes od 5ti den i tolku.Se javiv da zakazam skrecing sega i cekam da mi se javat.Doktorkata da ja videla mojata istorija.Trebase da odam ama deka od strumica sum i zatoa preku tel.Ke pocnam so niv od 5ti den taka ko so mi kazavte ke si pocnam od prvoto apce.Fala mnogu devojki
@kukla21 Ти ја испракам целата среќа на овој свет ти посакувам успех навистина лесно да ти минат овие 14 дена па да се израдуваш прво себеси со висока бета а после таа радост и убава вест да ја споделиш со нас.Сега рашири ги рацете и пречекај ја среката прегрни ја и не ја пуштај.
Со срека мамичке гали меше и знам дека овај пат е тоа тоа. Уф што убаво близначиња те гушкам нај најмногу и тебе и твоите бебиња
Pa najverojatno so anestezija.Zasto mi kazaa ke se slusneme den ,dva pred zafatot da se dogovirime za pripremata i za vo kolku saat.Trebalo da se dogovorat so anesteziolog
Ајде нема страв. Што све сме прошле па тоа. Плус мисли си дека е за убаво. за да галиш мешко после тоа. Таман убаво да ги прославиш сите празници и да се опуштиш максимално.
Dali nekoj znae za estrofemot po ET do koga treba da se pie mene mi rekoa dodeka ne napravam test a bidejki pijam dnevno 3×2 nekako mn apcinja mi se toa
@manako1 @kukla21 околу столицата парафинско уље една лажица пред спиење...гадно е ама следниот ден лизга ко подмачкано
Go pominav jas toj del,ama deka uste primam progesteron depo i utrogestan sekoe utro pijam caj topol od brusnica i edna casa kompot bez slivite i nema problem.
Vaka preska procitav deka ke se pravi online peticija za eksterno ocenuvanje,pa mi tekna ako i vie me podrzhite da napravime i nie taka,i da go ispratime i do ministerstvoto za zdrastvo i vo fondot,mora nekako da napravime ,sega Januari mesec e rebalansot na bugjetot baram idnata vlada neka izvoi pari i za nas,barem do 5 obidi ako ne mozhe povece.Ako ne barame,sami nema da ni dadat...