Како си @kukla21 златна немој така како во паника да бараш бр од Ивановски ми иде мисла дека нешто ти се случило а не ни кажа зошто.Се надевам се е во ред.
Денес случајно го сретнав матичниот. Го прашав. нема потреба од паника. нема ограничување за испитување на хормони. @Ѕвездички не знам како твојот матичен ти направил проблем
Друштво по колку смокви на ден се јадат од тој рецептот со масло што е ? И дали треба пред да се стават во тегла да се засечат или цели се ставаат? Го пишав истото пред некој ден но никоја не одговори се надевам сега ке пише некоја што јадела од ова позз
Po 3 dena vazat....jas isto taka se zeznav so recept za estrofem i od togas stalno hronicni recepti mi dava posto tie vazat 1 mesec @kukla21 sto se desi pustaj aber da ne te mislime
имав големи болки во стомакот. никако не поминуваше. едвај се облеков. во меѓувреме мм збореше со докторот. правсц систина. се онесвестив во лифт. примив еден куп инфузија. докторот дојде одма. утре пункција на течност. хиперстимулација.
лелеее мила ..ти ја пуштам цела среќа, без нервоза,само биди сталожена и ќе се среди се ко Бог никој не е со лесно и известувај не како си
O bas mi e zal, kolku samo nie zenite se macime pustite.. ti posakuvam ova da ti posledna poseta na bolnica pred onaa koga ke odis za poroduvanje. Od srce ti go posakuvam toa, socistvuvam so tvojata situacija. Ti posakuvam tie dvete embrioncinja da ti ostanat vo meseto, kako sto ostanaa ovoj pat kaj mene.
Ајде со лесно нека е и не се нервирај се ќе биди како што теба овој пат госпо ќе те израдува со две ангелчина.