Jas ne ne nerviram vopsto opustena sum samo malku mi e strav bidejki i jas imam bolki vo stomakot poduen a i vecerva mi se losi pa sega sto ke bide ke bide se nadevam deka ke imam dve crti
Lele dusa gospot neka te iscuva e sega i mene me fajka strav i jas imam bolki nekolku dena i mi se losi i nozete me bolat aman veke do koga ke sradame
Of mnogu mi e zal.. so lesno samo pobrzo da ti pomine ti posakuvam narednava nedela mirno da ti pomine i pozitiven test da se raduvas
Мила, мислам дека е добар знак. Пријателка моја, прво ивф, после трансфер ептен јаки болки - хиперстимулација. ја задржаа во болница и самиот д-р и рекол дека кога има хиперстимулација обично имаат и позитивен тест. така и излезе. дај боже и кај тебе. А досега во други наврати по колку ти ваделе и дали си имала проблем?!
Zdravo, kolku vreme se bockase so proluteksot, i jas se bockam utre mi e 9 den od transfer mimam uste 5 kupeni a nema da mozam da kupuvam oti mi se skapi dali ke mozam da gi zamenam so nesto drugo dokolku bide uspesno ivf
јас од земја се удирав од болка. викав како будала. акп не си до ова дереџе,не е тоа. имам болки под градниот кош.
Кукла се потресов како мене да ми се случи ова и одма сурфав да видам што како зошто и пишуваше на еден сајт дека тоа било знак за најава на бебенце па ти пуштам среќа ...инаку како си сега подобра ли си , што ти рече ивановски зар не можат вакви стресови да се спречат на време?
Se zamisliv sega i jas mene izotonikot mi rekoa da go pijam i po ET a sega citam deka hiperstimulacijata e znak za pozitiven test a mene mi go dadoa da go pijam za da ne dojde do hiperstimulacija dali pie nekoj po et izosport
@kukla21 daj boze se da se zavrsi kako sto treba i sama znaes deka sekogas ima primeri i so ovoj i so onoj rezultat...sega odmori se misli pozitivno i pisi ni cat pat po neso da sme u tek
Mislam deka skoro site pieme izotonik ako e et vednas posle stimulaciite. Samo posle kriotransfer nema potreba
Na mene lazarevski pred 2 god koga pravev ivf mi davase dostinex za da ne dojde do hiperstimulacija no ne piev oti veke piev bromergon za prolaktinot
јас пиев па еве пак. така требало да биде. 2 пати претходно ништо не ми беше,сега крш. докторот одма дојде. секој организам е различен. пс. пиев и достинекс.
se nadevam ovoj pat uspesno ke bide.Samo neznam oti ne kazuvas kolku imase,a nekolku pati te prasuvam.Me interesira oti imav i jas baagi i folikuli i jk a nemav komplikacii so hiperstimulacija a mnogu se plasev.Ovede zabelezav edna feminka stasa do bolnica i uspesno i bese,i sega ti i se nadevam uspesno ke ti bide.