Jas treba po edno na den.Se spremam za skrecing. So sreka bremena si.Ko so ti jaza meckicka za 2,3dena proveri pak.Treba da se duplira
Честитки ако е повисока од 10 си бремена. Сигурно си била мн послушна што дедо мраз ти ја исполни желбата Празнициве се полн погодок за соопштување на оваа прекрасна вест на најблиските Уживајси сега за сега и повтори го тестот за неколку дена
Cestitki mila, daj boze betata da se duplira pravilno I za nekolku dena povtori pa da se raduvame site zaedno so tebe. Mene na 16 den mi bese 99 betata.
http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=9925 По нашки вонматерична бременост.Незнам оти така се изрази членката.
Se nadevam deka simptomite se za ubavo... eve sega mi se potsmiri malku ama grbot pocna da me boli...
Зошто така зборуваш, можно е да се толку бидејќи вредноста на естрадиолог го покажува бројот на сите фоликули. така да, и извадиле 15, 16,... но можеби одтанатите пукнале пред време или пак имало и празни, а останале само толку јк. Може естрадиолот да биде и 2000 а да бидат празни фоликили. Искрено, прв пат слушам за толку висок естрадиол,....дали на сите пациенти така прави?
Zencinja minatiot mesec imav inseminacija I dobiv posle 8 dena. A ovoj mesec eve tri dena mi kasni nema nisto mnogu gradi me bolat jajnici I grbot kako mravki da mi lazat. Dali vas posle inseminacija drugiot mesec vi kasnelo?
Ne odete vo Sante Plus, otkako ke vi gi 'unistat' jajce keltkite, ke vi dadat dokument bez potpis bez nisto, samo crno na belo kako zeznale rabota i ke vi kazat pricina sto e vekje poznata od samiot pocetok, a vie ke morate da veruvate na dokumentot bidejki nema da dobiete nikakov dokaz za kletkite, na pr. mikroskopska slika i sl.ete toa pokazuva kolku se oni dobri vo lekuvanje na sterilitet i sporveduvanje na BPO. Na kratko ke si potrosite samo dzabe vreme i pari.
Ne odete vo Sante Plus, otkako ke vi gi 'unistat' jajce keltkite, ke vi dadat dokument bez potpis bez nisto, samo crno na belo kako zeznale rabota i ke vi kazat pricina sto e vekje poznata od samiot pocetok, a vie ke morate da veruvate na dokumentot bidejki nema da dobiete nikakov dokaz za kletkite, na pr. mikroskopska slika i sl.ete toa pokazuva kolku se oni dobri vo lekuvanje na sterilitet i sporveduvanje na BPO. Na kratko ke si potrosite samo dzabe vreme i pari.