Браво, ми се допаѓа ова. Најголем успех на докторот е задоволството кај пациентот, па макар имал и негативен резултат. Психолошкиот момент е најважен.
Даааа мила, тоа го кажав уште пред некој ден. Поентава ми е, психолошкиот момент и довербата во докторот се најбитни.
Прекеасна вест баш ми е мило што се заврши се како што треба и сега за храбрата жена да си ја дочека најубавата вест .Веста декае ке бидеш мајка .
Mnogu si se napolnila duso so negativni misli, opusti se malku. I koj veli deka site zamrznati umirale??? Eve go mojov eskim vo mesko si raste. Se slucuva da bidat so los kvalitet j.k., ne e toa nisto nepoznato vo praksata. A sega koga procitav i deka kaj Ivanovski si, bas mozes da bides relaksirana, veruvaj, vo najdobrite race si. Srekno!
А на екран не гледаше што ти префрлат јас гледав и ми дадоа документи дека два се вратени и сликани беа срам да им е си играат само за пари господ да ги казни јас во плоднос бев и премногу сум задоволна од се пред една година ми правеа операција и ми го спасија животот затоа им верувам
Da ve prasam kako gi pominuvate ovie 2 nedeli cekanje posle transfer?? Denes 9ti den dojdov do rabota 2 saati morav malce da izlezam... prodolzuvaat bolki vo lev jajnik ama izdrzlivo veke se naviknav nekoj drug so slicni bolki?? Ili poiskusen da sovetuva
Nemoj da se sekiraj samo pozitivno i se ke bide vo red. Mene eden folikul sto mi vadea pa 2 dena imav bolki samo lezev a kamoli 23 ... so lesno i pisi koga ke ti gi vratat bebencata vo mese