Zdravo na site.Vaka se mislev ako sakate da objavime vo vesnik da napisheme neshto normalno kako anonim nashite mislenja i baranja vo vrska za povece vauceri,i za treapijata da bide vo pozitivna lista.Ako sakate i ste spremni pomagajte zaedno da napisheme kako pismo da e ,povece podrshka ocekuvam od tie shto gi iskoristile 3 vauceri....mozhe i od drugite ,da pocneme od nekade.Pa taka novinarite ke se zainteresiraat i da postavat prashanja do fondot ili ministerstvoto.
моја другарка тешка 70-кила поради мала матка роди месец дена порано немала место веке каде да расте бебето докторот тоа не и го видел но сепак се добро заврши дебелината инаку не значи каква ќе ти е матката и мене лазаревски ми рече мала ти е и сум ниска и слаба но ништо посебно не ми предложи за проширување и сл.ваљда немаме место за паника и да ни се мали и да ги износиме до кај што можеме бебињата само и тие и ние да сме живи и здрави
Јас би додала и фондот во целост да го покрие оплодувањето со дониран материјал јајце клетки за група пациенти кои немаат донор па мора од банки за јк да купуваат зошто пак мораме да платиме ид 2600е до 4000е зависно од клиниката а веке сме истрошени и сите ресурси кои ги имавме на располагање веке се искористени затоа фондот да ни помогне.Тука не има многу мораме да се бориме
Женски само да ви се пофалам,бев кај Ивановски ме виде првен на ехо да видиме дали ке има трансфер или ке одложиме...имав вода во абдомен но на границата исто и јајниците ми беа околу 7 см што беше или да биде или не....сепак се решивме да биде трансферот , значи јасно ми е дека ако има висока бета можно е да има вадење вода од стомак но само да има бебчиња другото не е битно,се се тоа слатки маки кои се забораваат а жените се толку издржливи што самите не сме свесни . Кога имам боли сум толку депресивна и нервозна хаос ми е во главата ,но денес се осекам многу по смирено и релаксирано самиот Ивановски толку позитивно влијае на мене што веке и болките не се тие што беа некако се намалени,ептен му верувам на докторот што ги замрзнавме останатите 3 ембриончиња со негов совет. Фала ви сите на советите драги феминки. Поздрав и се надевам дека во новата година ке си пишуваме во труднички. п.с. @kukla21 Можеби сме се разминале некаде во болница... поздрав и чекам убави вести!
Zdravo. izgleda ne go sledis redovno forumov. meckicka vcera napisa deka ostvarila kontakt so novinar koj e spremen i vo emisija da ja vkluci temata. Treba da se soberat mislenja i baranja, za da se kazat javno. Pisete i na zenata sto imate site kako mislenja.
Можно е. Во 1.30 се видов со него. Таква енргија има човекот, неверојатно едно. Ако ти е за утеха, имам и јас уште малку водиче кај јајниците, ама не е страшно тоа. Ќе те чекам да се дружиме во труднички
Извини ако си добила впечаток дека ти се спротивставувам. Не ми беше тоа намерата. Извини ако си добила впечаток дека ти се спротивставувам. Не ми беше тоа намерата. Само мислам дека треба да се сконцентрираме, да поченме од некаде. имаме договорено медиумска покриеност и треба да се искористи, а после тоа да се планираат наредни чекори. Извини упте еднаш, и во штом имаш таков впечаток, во иднина нема да ти коментирам, за да нема недоразбирања.
Ne ama veruvaj so dusha se boram da bidne ovaa rabota,mnogu se macime po tie vrati barem neshto olesneto da ni e.Naprotiv jas sakam da se druzham so site taka i so tebe
Devojki, edno prasanje... Femina neli e forum samo za pripadnicki na ponezniot pol, ili greska sum, imaat pravo da clenuvaat i mazi?
A be trese gluposti eden po privatni poraki, ima maka covekot..no ne sum upatena vo taa oblast da mu pomognam. Se sto mozev e da prijavam..