@Libra88 , @Bubce38 благодарам за поддршката. Бев да ме боцнат утрово и сега чекам да ми јават. Се надевам денот ќе продолжи вака со убави вести.
Taka mila, borbeno i so pozitivna misla, nema otkazuvanje se dodeka ne ni se napolnat racete Za inseminacija kolku sto citam mnogu pomala e verojatnosta, no sepak postoi. A so ivf, statisticki kako sto objavuvaat bolnicive, nad 50%, generalno, ima varijacii po odnos na toa za koja starosna granica stanuva zbor.
Piev i dekortin i aspirin. Dekortinot posle 12ta nedela mi go ukinaa, a aspirinot seuste go pijam 1x1.
Milicki denes gradite kako da gi osekam pomeki za razlika od prethodnite denovi pa neznam dali ima mesto za panika ili ne. Inaku pozitiven rezultat imav na 14 den a drugi simptomi nemam.pozdrav i na site vi posakuvam uspeh.
Cestitki mila, navistina ni go napravi utrovo prekrasno Neka ti e so lesno, odmaraj, uzivaj, gali go mesko i bidi sekna
Go piev 1x1 denvno dekortin navecer, a nautro mi bese aspirinot. Taka do 12ta nedela. Potoa, 2x1/2 pet dena, pa 2x1/4 pet dena i go prekinav. A aspirinot si ostana isto do denes, i mi rekoa da ne go prekinam. E sega moze ke istresam glupost, no si mislam, dali moze e povrzano so toa sto sum rh-negativ...