Ајде и тука ќе пишам како поактивна тема... Женски еве ја групата. Аднете ја, сега за сега е подесена на ,,затворена,, група значи може секој да ја најди но само членовите да ја видат содржината, да се подсобереме па ќе сменам во ,,тајна,, и додадете ги само тие што ги знаете и знаете дека стварно се соочуват со проблемот. Ќе ја додадеме покасно и Менче Точи, да не ја барам сега во празна група да ја додавам, не би изгледало сериозно од нас.
@Elena.dim.sk вистинските знаци на бременост се јавуваат дури по 6та недела. Ова што го чувствуваш сега е најверојатно од терапијата која ја примаш.
Belabelinakinder Slaba ??? Ma vidi kolku e debelaaaaaa. Cestitki da si imas lesna I zdrava bremenost. Prekrasna vest
Dali dvizenjeto steti jas pogolemiot del lezam ama i stanuvam primer da si zemam jadenje voda oscen prvite tri dena miruvav
Jas setav doma,po sobite i na terasa si sedev.Ziveam na 5 sprat bez lift i ne izleguvav.Lesni jadenja gotvev,brisev prasina,samo ne se istegnuvav i navednuvav.
jas prvite 3 dena stanuvav samo za jadejne vo toalet i za bockajne lezev na site strani posle 4 stanuvav poveke setkav okolu masa posle nataka poveke se dvizev ama nisto ne rabotev