Yeeee CESTITKIIII OD SE SRCE trudno si zenceeee glavata gore imaj si lesna bremenost skolska.Jas imav bleda na 12 ti den ova e vrv top si e crvena sega i visoka beta i dve bebulinja vo meshko da rastat slednite 9 meseci
3 inseminacija neuspesna .dobiv na data za dobivanje uste rano sabajle .ovoj pat bev na letrozol estrofen ytrogestan se razocarav mnogu edvaj go pominuvam denov na rabota od sto mi e tesko i mi se place
Isplakaj se,ama samo denes. Utre glavata gore i denot neka ti zapocne so misla i verba deka tvojot den so prinova vo race samo shto ne e ftasal...Site eden den kje bideme mamicki,veruvaj vo toa
Nate po dve pa da vidat kako e ,glavata kako mene da ne znaat kade i e a ne da s raspravaat ovde @kukla21 i taa igla ja doziveav ,bolese navistina no toa e sekunda .Ke izdrzis ti silna si.Kako se custvuvas sto se slucuva ne sum u tek.Ako treba podrska tuka sum da znaes
3 пати ме боцкаа. Секунда е кога ќе мине, а дур мине 2л излегоа. Сега сум поарна. Ми се намали тензијата во стомакот. Сабајле се преплашив - ме заболеа силно јајниците и повратив. Сега во кревет. Арна сум. Фала што ме мислиш
Zenicki mozno li e ova posle 5 godini talkanje po bolnici I doktori. Posle neuspesno ivf I inseminacija dedo mraz I zlaten dedo bozo da ne izraduva daj boze kaj site vakva radost. Doma nemozeme da se sozememe site placeme
Се е можно џабе не се рекло кога, како и на кому му е пишано од тоа не се бега ...ме расплака ко на мене тоа да ми се случило а за жал нема да може никогаш.... лесна бременост имај