Toooo... znaev,znaev ... cel den te cekam da pises. Sega pred malku rekov ti si tretata trudnica denes...so lesno da si ja iznosis bremenosta i samo ubavini da te pratat.
Lele kolku ubav poklon si dobi citam i solzi mi tecat za mene ne placev od rados bas se izraduvam gospot da te cuva i tebe i bebusot
Честитки @Ano !!!! Бреј, денес среќен ден. го наполнивме форумот со убави вести Ајде ајде нека се множат
Jas kaj Tase sum i premnogu sum zadovolna na transfer kako da bev na kafe muabet vopsto ne bev pod stres i na mazot mi se sto ke go prasase mu objasnuvase
Значи каков ден ееееј, каква завршница на оваа година, со трудни мешиња. Се радувам за сите вас Belabelinakinder, Ano и Mila24,.....мотив сте ми да знаете и позитива на денот
Mila so lesno da ni odat denovite i da si docekame samo ubavini. Se nadevam ke se druzime vo trudnicki muabeti jas pred tri dena pravev test sega za sega e dobar da se nadevame ke rasteme i ponatamu. Pozdrav
Честитки на сите, ќе ја наполните труднички во новата година нема поубав подарок од овој, имајте лесна и убава бременост, а тие во исчекување ист резултат за брзо.
Ајде само опушти се. те гледам многу си преплашена. Ќе биде се како што треба. Ќе си се друшиме 9 месеци во труднички, па после тоа и по другите групи.