Што убавина денес да даде Господ секој ден вакви убавини честитки до сите мамички кои денес ни го разубавија дрнот со позитивните тестови .Ни дадовде надеж на нас кои допрва треба та правиме ивф .
Cestitki mila od srce... i jas samo proveruvam dali imas pisano ovde kako pomina testot... Imajte si ubav den moi prijatelki pa gospod narednata godina site da ne blagoslovi i da ne izraduva so bebenca.
Честитки на сите 3! Лелеее каков ден убав Ај и останатите да ви се придружиме Со среќа да ви е понатаму d:
Fala vi na site da ste zdravi I zivi site da si docekate site vakva radost a inace vo ponedelnikot podnesov dokumenti za vaucer no i doktorkata rece ti moze ke ne izraduvas i taka izleze. Sega daj boze da bide se vo red
@Belabelinakinder , @Ano , @*Mila24* , C E S T I T K I ! Bidete srekni,bidete nasmeani, uzivajte vo najubaviot period sto sledi! Za ova se zivee,za ova se sonuva...ova e SE, sto moze da posaka edna zena...DA STANE MAJKA! P.S. Gledam avatarot so bebe nosi bebe I jas sakam edno(dve,tri,cetiri....)vakvi
Duso koga najmalku se nadevav I ne mislev plodni denovi ova ona bidna, ke bide kaj site I kaj tebe samo so verba vo dedo boze
Wauuuuu otvaram i do nebo sum srekna za vas, odamna nemalo vakva radost na forumov vo ist den tolku pozitivni Beta hcg Od srce vi chestitam na site tri i vi posakuvam so lesno i shkolska bremnost da si imate Najubav chetvrtok i najubav prednovogodishen poklon si dobivte Daj Boze da gi prefati site ostanati shto ste vo ischekuvanje na Beta hcg i vo proces na Ivf.Ovaa 2017g ima da bide polna so trudnici i so bebulinja ima temata Trudnichki muabeti da se poplavi od novi trudnici od ovaa tema ushte ednash Chestitki na site tri i moj sovet: uzivajte vo bremenosta i samo so ubava misla i pozitivna do kraj, koga i da vi zalutaat misli na youtube glejte gi bebulinjata ne chitajte sva i svashta i ne slushajte loshi iskustva.Sve ke si bide super i ke ste najsrekni majki Ne barajte simptomi rano e gi nema veruvajte, tek zdravje ako se pojavat posle 7nedela ( procitav vo trudnicki muabeti deka prashuvashe nekoja od vas pa eve tuka da odgovoram ) sorryyyyy za referatov me ponesoa hormonite Abre site ostanati Daj Boze shto poskoro da ste trudnichki Ubav den vi posakuvam
миличка така реков зошто ние сме со тотална азоспермија и генетска аномалија каде му е скинат генот и нема да може никогаш свое дете да има....болно е премногу но се надевам бар јас ќе можам и кај мене проблем има многу малку јајце клетки но сепак и една да е викаат може да успее па сега и тоа ни е надешта бар да успееме на овој начин со Бог напред 2017 што ке донесе ке видиме
Leleeee kolku mi ja napolni dusata so pozitiva i so srekjaaa.Vakvite slucaevi mi davaat nadez vo zivotot deka site eden den ke bideme majki..Imaj si lesnaaa i skolska bremenost mnogu mi e miloooo ova ti e najubaviot podarok za nova godina.So srekjicka i so lesnoooo
emce najgolema podrska si ni na site od srce go molam gospod da ve izraduva ,nema otkazuvanje se do celta a koga ke se ispolni celta se postavuvaat uste mnogu celi