CESTITOOOO I SO LESNICKOOO BREMENOSTA DA MI TI POMINE skolski.Sega glavata gore gali meshko i se ke bide vo red
Cestitki od srce Kolku ubava vest ti posakuvam lesna i zdrava bremenost i da si uzivas naredna godina so bebuskata
Uf @*Mila24* me naezi,ite kako e mozno duso I nas pa skoro isto ni se desi posle 6 I pol godini probuvanje,4 insiminacii I 1invitro neuspesno ne izraduva Gospod I ostanav prirodno I eve ne 5ti mesec veke.Gospod da ve vardi I uzivaj vo bremenosta mila I daj Boze sto pobrzo site od ovde da gi izraduva Gospod kako sto ne iz
Ајде да се преброиме кој до каде е. Ги чекаме во наредните 10тина дена за во труднички: @kukla21 @Libra88 @karibian @*Milicka* @Dreams11 мислам дека не пропуштив некој што е во исчекување, ако пропуштив нека се пријави да знаеме кого чекаме. За другите исто така им ја пуштам целата среќа побрзо да не стигнат и да ни се придружат.
Мешиња машалааааа @Ano @*Mila24* @Belabelinakinder со лесно милички, имајте најубава бременост и најубави бебувчињаа @Ninichka мила, аватаров нека ми ти станит реалност, дупло да ми ти се остварит @mimidjon гушки до тебе и до батковците