Denes mi e edinaesti den od ET bev do wc i na toaletot mi pokaza malku krv dali ima mesto za panika ili mozebi toa e od implantacijata???
Провери бета колку е , овде има различни искуства. Или јави се кај докторот сабајле. Со среќа и висока бета
Аиии душо, ајде со господ напред и верба во бога. Имате од претходно нешто замрзнато или одите со донација, sorry незнаев.
тоа е мила така било пишано да сме живи и здрави па нека биде и вака успешно барем од мене да е...да со донор сме немаме замрзнато
Krv mi pokaza samo nokeska pri brisenje i tolku i se javiv na sestrata i mi rece sega za sega nema mesto za panika no dokolku uste ednas mi pokaze da odam utre za beta
Конечно дојде и тој ден Д испратени докумени во фонд за мојот прв ваучер. Колку сум срекна не можам да ви опишам. Сега останува да чекам и да се надевам дека се ке биде како што треба да биде. Пуштајте срека за позитивен одговор Многу сум возбудена не знам веке што пишувам целата сум шушумигеста од срека,радост од се. Срцето 200 на час ми лупа Ве гушкам сите до една
Фала ви на сите лавици мои најхрабриl: Од возбуда заборавив да прашам овие документи што ми ги вратија мислам на копии(оргиналите нели кај нив останаа) имам печат само на барањето што е. Ако треба пак да поднесувам треба копии да пракам и нема да ми ги признаат. Згрешив нешто или така треба