Mislam deka treba pecat barem na inseminaciite vo slucaj ne daj boze pak da trebaat jas imam pecat na site i vo remedika mi gi baraa so.pecat taka da mislam najubavo da otides da ti stavat zaso u brzanje sigurno zaboravile
Se nesto mi se slucuva aman sega imam bodezi odvreme navreme od levata strana epten nisko kaj usnite na vaginata otprilika i koga ke me zaboli bas osekam ubavo Imal nekoj takvo nesto
Ti od prviot moment si preopteretena so baranje simptomi.Celo vreme te citam bolkite sr normalni da gi imas i ne e nisti strasno dokolku sr vo normala
Da ti kazam od se bukvalno me faka strav golema panicarka sum ama do sega ne me bolelo vaka od sabajle pocna da me boli
Не се грижи и не барај симптоми. болката може да е и од тоа што лежиш цело време, од моментален грч. Нема ништо што ќе ти каже дали има или нема бременост. се надевам има. Олабави се
Sakav da prasam so dejstvo ima dekortinot?? Jas zimam po pola nautro ( zaedno so aspirin) i pola navecer. Citav vo upatstvo nemozev da najdam zaso nas ni go davaat. Isto dali od inekciite progesteron depo ste imale ukocenost? Denes 4 pat primiv pola doza i cela strana mi e ukocena nemozam da si sednam na gaz
Na se treba pecat i toa dva eden okrugol eden od drugite mene taka mi rekoa ama aj poso od prilep a vo bitola gi pravev site dokumenti inaku ke mi gi vratese od fondot mene mi bese da gi pustam samo poso imavme vrski vo skopje
Mene od 5den navaka me boli stomakot kako da ke dobijam ama toa bilo normalno i vo bremenost na priroden nacin prvite 3meseci koga im bila datata za idejne bolelo
Со Господ напред мила. Прво ваучер, па лесна постапка, најлесна бременост и две бебулиња во раце- тие да ти стежнат да не бараш нас теткиве од Фемина за помош
честитки и од мене до новите мамички денес испитував хормони на тред ден витамин д 27,7 ,тсн 1,08 ,фсн 9,5 ,Lн 4,6,естрадиол(е2)44,7 пролактин 11,5
Zdravo jas sum nova na forumov ve citam redovno no ne sum pisala...pred 3dena pravev transver sea odmaram vo krevet sakav da ve prasam dali celi 15 dena se lezi ili ? Bar am iskustva imam nekoi minimalni bolki poveke nelagodnost...