Jas lezev prvite 3dena nonstop posle se razdvizuvav po soba ama toa e se i diplev alista ☺ denes mi e 11den ke prodolzam taka do testot pa ke vidime
Докторите обично советуваат првите 2,3 дена повеќе одмор. После нормален живот ама без многу напор, без чистење, перење, пеглање, одење по скали.
Jas lezev prvite 3 dena. Na 4den bev na inekcija kacuvav 14 skali (ziveam na prv sprat). Posle na 6ti den si bev 2 saati na prosetka, a 9 i 10 den bev na rabota po dva, tri saati. Doktorot mi preporaca miruvanje prvite 2,3 dena posle normalni aktivnosti. Ti kako si osekas taka praj si posle 4 den pomalce razdvizuvaj se. Denes mi e 12 den i samo mi se lezi na primer. Doktorot mi kaza deka ubavo bilo za embrionite lesni prosetki i aktivnosti da ne bide samo lezenje celo vreme. So sreka
Inaku na mene deneska mi gi donesoa neofolik meta pak od bugarija pred nekoj den vo petric gi nemase no vo sandanski gi ima
Ајде побрзо да ти одобрат и да стигнеш до висока бета. Се договоривме дека од овде треба да правиме клан во трудники..
и јас лежев првите 2/3 дена (лежечка и полулежечка, како ми одговараше), само за до тоалет станував. после тоа станував и се прошетува низ дома нешто посебно не се разработував, си земав јадење, си правев кафе, чај, какао, ама немав ни потреба (мајка ми тука цело време околу мене се шуњаше ). Се погоди лошо времето па и да сакав не беше убаво за надвор (ладно и загаден воздух) , а за во затворен простор со грип не ни помислував . двапати едвај начекав поубаво и правец надвор на прошетка. Генерално прави тоа што ќе ти бара организмот, ако ти бара повеќе одмарање, лежи си. Поздрав и ти посакувам висока бета...
Едно прашање до тие што пиеле ДХЕА дали таблетите ви создавале чувство на депресија, осаменост, емоции и триста мисли во глава???
I jas ovoj pat lezam, mnogu malku se razdvizuvam niz kukjata. Nadvor nemam izlezeno, utre veke 9ti den. I kako sto veli kukla, mi se lezi, mi se odmara I nisto ne mi se raboti
Fala ☺ od utre ke se razoduvam ...ne deka ic ne sum stanuvala (za vo toalet i za jadenje) ama utre malku poveke .vo pravo si teloto si go kazuva svoeto
Feminki jas veke eden mesec pijam Pregnacare conception,nekoe iskustvo so niv? koga zemav samo folna kiselina imav silni neizdrzlivi glavobolki, a i vo ovie ima folna (isto mg kako i obicnata) no bas mi se pogodija.ste gi koristele li vie?