Ти се смирија ли болките. Како се осеќаш. Опушти се малку. и ти и Миличка сте ми многу оптеретени со симптоми. Не дека и мене последните денови не ме фати паника, ама не барав симптоми, едноставно неизвесноста ме убиваше. Ајде ви ја пуштам целата среќа да се израдувате со висока бета. Едвај чекм да се дружиме во другите теми....
Da za sreka mi se smirija bolkite sega samo mn mi se ide u wc edvaj cekam da pominat denovite nekako kako se bluzi se ponapnata sum
Ајде утре е неова година, во недела некаде на гости на ручече и во понеделник тест. Ќе поминат овие два ден...
do sega samo lezam ili polulezecka polozba taka da gostite otpagaat mi e strav uste da sedam a pogotovo pa eden dva saati mozebu glupavo zvuci no stvarno mi e strav si vikam.podobro da izdrzam otkolku da si se prekoruvam samata zasto ova ili ona go pravam
Јас имам две! Ми ги купија за подарок двајца луѓе недоговорени - во ист ден. По 4 месеци останав бремена Да им кажете на мажите да ви подарат!
Jas ic ne lezev ama bas ic po et otidovme so mm na rucek i posle toa patuvav 3 casa istiot den se kaciv na 5 kat i se simnav za inekcii i toa go pravev sekoj den posto ziveam na 5 kat i za mene licno nema nikakva vrska lezenjeto poveke psihata tepa samo i ne baraj nikakvi simptomi celo vreme se opteretuvas samo te ova me boli te ona me boli nema potreba simptomite na edna zena sto imala dve bremenosti znaat da bidat razlicni a ne pak na drugi
Mu vikam na maz mi sto ke mi kupis za nova godina vika neznam zaso mu vikam ako uste nemas smisleno eve ke ti dadam ideja da mi kupis edno cveke on se smee vika eee go citav toa uste pred edna nedela aj ke ti kupam
Сакам да прашам дали некоја од вас има пиено германиум 132 натурал, пред ин витро и кои се искуствата? Имам видено дека др. Таше од Плодност го рекламира, па се двоумам дали да го купам и да почнам да пијам?
Deneska 13 den po ET.. Zdravje boze utre sabajle odam test da pravam preku krv. Sakam da vi se zablagodaram na site za podrskata, razbiranjeto i sovetite bez vas ovie 2 nedeli mnogu pobavno ke pominuvaa. Vi posakuvam ubavo da si proslavite denes i da imate najsrekna nova godina. Se nadevam utre ke vi pisam ubavi vesti
@eta јас имам пиено германиум голд за имунитет. Тоа не е лек, туку суплемент за подобрување на имунитетот. @*Milicka* добри вести ќе бидат! ќе видиш!
Добар ли е тој германиум голд? Моментално е намален во аптеките на Зегин. Задоволна ли си од него? Се двоумам дали да земам од него или од германиум 132 црвено пакување.
Женски синојка пишав но еве пак у случај да не прочитала некоја зошто прилично касно беше... дали некоја од вас што пиела ДХЕА имала нус појави како чувства на раздразливост, плачење, депресивност, секундарни несвестици ???