Оф јас за ова знаев и пред да ги пијам ама кога доктор ке ти рече да ги пиеш страв нестрав мора за бебуле се што ке ти речат ке пиеш .Ама да ти кажам се плашев од самата себеси не се познавав самата себе а камоли другите ме гледаа чудно не знаеа што е работата.
Ми го намалија фсх е сега дали од таблетиве или од погодената стимулација и терапија за прв пат имав оплодени јк и трансфер.Што во пртетходните ивф немав се се завршуваше со пункцијата и ке ми јавеја дека нема оплодени јк и тука се прекинувавме.
кукле за дхеата викаш да внимаваме ние со намалена резерва? ако мислиш на тоа зошто кога докториве ни препорачуваат за сите со недобар број и квалитет?
кути како ке се издржи три месеци којзнае само на здравје да не ми влијае и да го полудам сопругот ни крив ни дужен до бардовци ке стигнам за три месеци ама нека делуда да успеам наредно ин витро па ке трпам за бебе ..
кукла пишува нус појава депресија, агресивност, рак се некако лоши работи али ко зс беља кажува дека помага за еден вид регенерирање ј.к ни ваму ни таму не сме
да лазаревски ги даде па нели го менувам сега и ке му кажам на ивановски па ке видиме и он што ке каже
ох дај боже да имаат добро влијание па ке истрпам ако треба и јас само до пункција два пати стигав па да се надеваме на успех следно...ти колку време ги пиеше?
A prethodno ispitavte li dhea hormonot kaj mene ednas bese pokacen a ne prasav zasto e taka toa mi rekoa e oti e pokazatel na pcos
Јас не ниеден хормон не ми го проверија оавен фсх секој месец за тие три месеци ми го следеа додека не се намали
Се чудам за муабетиве за дхеа. Очигледно кај секој е различно. Јас ги пијам 2 месеци веќе, почнав трет и немам такви состојби. Единствена промена ми е зголемено ниво на енергија, друго ништо