Ајде бидете вредни наредниве месеци природно, стимулациите си имаат продолжено дејство, шо знајш Господ е голем, верувам на чудо кај тебе
Ајде душо, ова нека е прв и последен неубав момент оваа година. Главата горе. Да научиш многу работи од овој неуспех и наредниот пат само со позитивна мисла и докотор во кој ќе имаш доверба ќе успееш.
Srekna nova godina i se najubavo vo novata mnogu bebuski gospot da dava da ste srekni i veseli vi posakuvam od se srce jas i bebuskite doktorot rece deka 100%se dve a moze i poveke ne se znae zatoa nadezta posledna umira
Dva mi vratija a vo nekoi slucaevi mozno e tie da se razdvojat za dvojka e siguren pa vo cetvrtok ke vidime kolku se
Прекрасни мои пријателки! Среќна да ви е новата година 2017! Сите желби да ви се исполнат, а посебно таа едната најголемата
Среќна нова 2017. Во новата година поведри повесели и поуспешни. Со нови сили кон исполнување на нашата заедничка желба што побрзо да станеме маички. Happy new year to everyone
Srekna nova godina I vo ovaa godina samo polni mesinja, ne po edno bebce tuku samo po dve kaj site da dava Gospod Milicka mila ajde ovaa godina da bide tvoja godina,glavata gore i odime so novi sili
Fala ti se nadevam i jas za vtoro uspesno Dali znaes dali moze odma mesecov da napravam vtoro? Ne sakav denes na 1vi da vrtam kaj sestrata..Bev na priroden ciklus ne primav nisto osven stop inekcija.. neznam kako odi procedura dali mora da se ceka da pomine malku vreme...
Ti blagodaram mila.. Nekako se bese pogodeno ama ete ne uspea a bev tolku pozitivna i sigurna deka se bese ko sto treba.. inaku vo doktorot imam kompletna doverba ama ete taka trebalo da bide. Sabajle koga procitav negativen cel svet mi se srusi, ama sega mislam na sleden pat so novi sili i nadez
Да @*Milicka* штом е било на природен циклус, можеш секој месец. Знам првата инсеминација ми беше без лекарства, и наредниот месец веднаш правев втора. Не ми правеа проблем на ГАК.
Isto, bez potpis, bez pecat, bez nisto? Bez nikakva odgovornost? Lutenjeto nema vrska, ako se bilo dobro ama so los rezultat, povtorno bi se vratile na istoto mesto kaj istiot doktor. Spodeluvam loso iskustvo, uste od pocetok naidovme na nezainteresiranost i nedobredojdenost, i postojano te prasuvaat: uplativte?, uplativte? sekoj pat.