Честитки овој пат ке биде радост и исполнување на твојот сон да бидеш мама.Гали си го мешето и кажиму на бебушот топло добредојде и опушти се и уживај чуда се случуваат.Ти си доказ за тоа .
Lele milaaaa..bravo! Cestitki! Nema loso, ne ni pomisluvaj.... E mnogu se raduvam na vakvi prikazni, epten vlevaat nadez
Со лесно мила, се е можно, Господ е голем. Опушти се и мисли позитивно. Ти го знам стравот ама верувај дека овој пат ќе е се најубаво и дека ќе си се гушкате за 9 месеци. Биди посилна од се!! Ве гушкам
Zenicki neka vi e srekna novata godina i vi posakuvam na site do edna da stanete majki vo nea! Da nema negativni testovi i nervozi, da ste zivi i zdravi i uste posilni! Na site sto ostanavte bremeni vi posakuvam ubava i lesna bremenost
Pravo da ti kazam ne znam....jas izvestajot go zemav posle god dena koga trebase da podnesuvam za nov vaucer. Sto e bitno papirot kakov e koga meseto e prazno
ме наежиии !!!! браво од срце ти честитам ко за себе се радувам со среќа срце и со лесно бременоста да си ја носиш
Бравоооооооо браво, ајде една по една во труднички муабети, баш убаво почна годинава.. Среќна на сите успешна да е и со високи бети.. Стискам палци кој е на ред @Libra88 @kukla21 и другите што побрзо
Bubce38 I karibian cestitki mili, da si imate lesna bremenost. Mnogu mi e milo koga citam vakvi novosti,daj boze sto poveke da ne ima
Честитки да даде Господ сите да си ја доживееме ова убавина .Гали си го мешето вашата радост е и наша радост .