Koga posle 4godisna borba ke cuete vakva vest veruvajte mi dusava mi se stopli kako nikogas vi posakuvam na siteee da vi se ispolni zelbata kako sto se ispolni mojata.
@Bubce38 @karibian cestitki vaka neka prodolzi ova ke bide srekna godina za site....so lesno da si isterate bremenosta
Честитки до сите нови трудници,лесна бременост! @karibian денес на игнат не израдува тоа значи ке има уште многу трудниции оваа година нека се подигнува бројот на мешиња!
Vikaat na ovoj den sto ke pravis toa ke pravis cela godina posakuvam so mene site da se selime vo trudnicki muabeti
Честитки мила,се лесно со најубаво, гали Мешко, заслужуваш!! За 9 месеци мекици ќе јадеме ... И тетки ќе станеме....тралалалалала
Dali e mozno da zena vo 50 te godini da zabremeni sega bas citav na net za edna takva dali e toa mozno
Jas mislam deka ne bi bilo bitno vo sprotivno, koga vo najmala raka barem eden embrion pocnal da se razviva, togas se razmisluva poinaku, a vaka e bitno, ako nisto drugo se cuvstvuvas deka ti gi sobrale parite za dzabe te izlagale i te izigrale.
Izgleda ti promaknala informacijata deka kaj mene ne ednas nego na 3 razlicni pati nisto ne se oploduvase. Ne e bitna hartijata koga nema rezultat dzabe samo se nerviras za nesto sto proslo. Fokusiraj se na aktivnosti sto ke ti ovozmozat poveke sansi za uspeh sledniot pat. Nie taka napravivme i 4 pat imase oploduvanje ama ne se fati. Sega se spremame pak so novi aktivnosti...mora da se odi napred za da ti e korisno potrosena energijata @karibian @Bubce38 cestitki!!! Bas ubavo ni trgna godinata taka i da prodolzi
Se javiv na sestrata i mi rece da prodolzam so ista terapija ama citam bo upatstvoto na estrofem deka stom se doznae za bremenost da se prekinat i sega bas sum zbuneta