Mila estrofemot nekoi zeni gi primat do kraj na bremenosta eve i jas prodolziv da gi pijam 3×2 na den.kolky ti pokaza bhcg?
Многу се радувам, што се зголемува бројот на позитивни тестови. Убаво тргна работава и побрзо да се исчистиме сите. Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста.
Нема поубаво нешто кога ке го отворам форумов и читам ваков пост,срцето ми го стопливте и ти и @Bubce38 од утрово. Честитки за двете убава и лесна бременост ви посакувам од се срце . Оваа година ви посакувам сите да се преселите во труднички( па и јас со вас ако даде Господ)
Како мислиш? Треба да закажеш преглед? Претпоставувам со закажување ќе си почнат од 9ти, а сите што се закажани ќе си бидат најнормално прегледани. Ивановски е тука сигурно.
Trebase pred nova godina da zakazam pregled , taka mi rece Saska... no ne mozev da ja dobijam. Mislev dali ima nekoj za da krene za da zakazam, inaku sekako za pocetok na februari mi treba termin.
Саше тешка е за добивање богами. Пробај утре на пултот. Може некој ќе има дежурен. Сепак, работен ден е.
Decki,ajde pomos.pocnav so mikroginon,imam uste 6.doktorot rece ke ima kafen iscedok,moze I bledo crvenkast,kaj mene cikusot prekina 4ot den I sega,sekoj den ima kafen,bledo crven iscedok,najcesto po mokrenje,a vcera I denes bas crvenko e ,malku pontenzivno,kako prv den na ciklus I janici me bolat.dva dena imav I migrena pa piev apcinja,da ne ima toa nekoe vlijanie.nekoj so iskustvo?prvoto in vitro bev so jasmin,imase vakov iscedok,ama poretko..za 5dena treba da pocnam so suprefact,pa se ufufkav sega...pozz
Nemozam nikako da ja dobijam znaci nema smisla trebase da zakazam za 20ti pregled.. kazi mi imas informacija deka e na odmor?
Јас ко што знам оваа недела се на одмор. Така секоја година прават - наворно стерилизираат, поправаат незнам ти што. Мислам нема ни да ја добиеш неделава. Сепак пробај утре на пултот да добиеш некој.