Јас сум со успешно од кај него (минатата недела имав позитивен тест). Искрено јас многу позитивно искуство имам со него. Посветен е и те гледа како посебен случај, а не како шаблон. Ја следи твојата состојба и дава терапија соодветно. Ако ништо друго отиди на консултација па ќе видиш каков впечаток ќе ти остави. Со лесно
Jas sum kaj nego pa spored procenkite nedelata treba da bide punkcijata no nekako mnogu brzo mi pomina terapija sosem razlicna od prviot pat i sega vo panika nekako veruvam nepotrebna od moja strana ama ajde pusti hormoni kako ke bide ke bide li nema da bide a nekako se ti velat treba smirena da bides mene ne mi uspeva mnogu toa
a ајдее без,секирации затоа сме тука да си се изнажалиме една на друга ќе летне времето земи занимавај се нешто и ке помине
Нема зошто да те фаќа нервоза. Ќе извадат убави ј.к. ќе направат убави ембриончиња и после сите со тебе ќе чекаме позитивен тест.
Jas veruvam deka niz site bolki sto pomina se za ubavo .. imam nekoe custvo deka ke ne izraduvas.. istoto i go kazav na @karibian sabajle i imase pozitiven test.. inaku ti mi vlea pozitiva koga te procitav posle bolnica deka pisa deka mora da bide i da mora da bide so taa misla ke odis do kraj. Nema strav ovie nekolku dena ke si odmaras ke si gledas bebeski raboti na internet i ke si mislis kako ke se raduvas za 4 dena.
Jas se javiv im kazav deka testot e pozitiven i mi rekoa da dojdis pojdov napraiv beta i mi ja prodolzi terapijata doktorot so prolutex folna aspirin i cyclo progynova samo belite 3po1 i vo cetvrtok na kontrola
Jas utre ke odam za rez od hla od mm i na kontrola na tsh prl i vit d imam zakazano na endokrinologija inaku denes mojot vnuk napolni 4 godinki imavme rodenden
Кукле ти си јака жена,немој те молам да паничиш! На сите си ни подршка тука и покрај сите маки што ги имаш поминато најактиво ни даваш позитивни совети и редно е мислам да ти се врате доброто,Господ е голем ке се радуваш и ти верувам ,не на едно него на две бебиња. Со оглед на тоа колку си позитивна знам дека ке бидеш прекрасна мајка во скоро време!hug:
@kukla21 I jas te cekam da znaes. Ke vidis ti ke bides primer za ona deka koga mislime pozitivno ubavi raboti se slucuvaat. Mnogu vedro i optimisticki pocna, so ubavo ke se zavrsi, nemoj da se grizis
Не се секирај за тестот,предосекам оти е позитивен.А за болката во дијафрагмата оти бе одиш на др да те видат пак?
Site taka gi minuvame poslednite denovi do test i jas nemozev da spijam da se namestam se mi smetase nesto edvaj docekav taka da ne se sekiraj opusti se ke dojde i toj den i koga ke poglednes nazad ke si reces kolku brzo pominaa denovite
@kykla21 само моли се и се ке биде во ред нормално е малку да паничиш секој паничи но затоа сме тука да се подржиме една до друга и ке се молиме заедно се да биде во ред.А за болката му кажа ли на докторот ?
Ne da te tesam, samo da si kazam...pred edna nedela moja bliska so ivf, strasna bolka kaj gijafragmata...visoko bhcg! Te gushkam!
Mila ,ova e tema za vestacko oploduvanje, malku si ja utnala temata. No, kako i da e, ako si imala nezastiten odnos, bremenost sekogas e mozna. Za na lekar ti e rano, napravi si test okolu denot na dobivanje,ili den dva docnenje! Srekno, sto i da ocekuvas...