Izgleda tolku od moeto raduvanje. Nisko bthg...samo 51 . Najverojatno pak vanmatericno. Kje si puknam vekje. Go cekam doktorot za pregled,ama znam deka nema nadez ...
Pa ne ni znam da se izracunam kolku tocno mi kasni. Na 22 11 imav transfer , neuspesen ,na 05 12 mi dojde. Odnos imav samo na 11 i 12 dekemvri vednas po ciklusot i te togas sum ostanala. Vo sustina denes treba da mi dojde.ama i minatite dve extraut bthcg mi bese okolu 50-60 . ,ne znam vekje so da mislam, kje poludam do 14 h. Shto mi trebase toa vodenje ljubov .ama si vikav neplodni mi se aj da se otpustime so mazeto
Duso ova sto go imas ti se vika ovulacija, znaci si imal puknato folikulot zaradi toa imas kafeav iscedok, na ovie denovi si trebal da imas odnosi za da ostanes trudna, rano ti e za bilo koj test da pravis, pa ako sakas da bides smirena pojdi na ginekolog ke te vidi. Pozdrav
Na site vi go cestitam Novata Godina, vi posakuvam sve sto posakuvam za sebe site da stanete majki, na tie sto imat pozitiven test vi posakuvam lesna bremenost i zdravi bebinja. Pozdrav
Ајде мисли позитивно. Не мора секогаш лошо да се случува. Ти пуштам среќа денес да излезеш со насмевка во 14 од преглед.
Uf fala ti kukla shto naogjas nacin sekogas da me podutesis. se molam i za tebe. ide i tvojot veruvam najubav den
Bubce nemoj milake bide se vo red ke vides mila jas na 11 jan zakazav kaj dr lazarevski sestra sanja mi se javi odma
Jas imam pozitivno iskustvo od Dr.Vladimir.Vo dobri race si ne se plasi.I jas imav razlicna terapija kaj nego za razlika od Sistina.
Друштво на трети ден ми се овие резултати ве молам за мислење... Прогестерон= 1,30 ( 0.2-1.5 ) Тестостерон =-0.425 ( 0.084-0.481 ) некои точки има танер 1,2,3 незнам кој од нив е битен за трети ден Дхеа =435.7 ( 98.8-340 ) Кортизол = 424.5 ( 171-536 ) Дхеа ми изгледа покачен а пијам дхеа таблети дали да престанам да пијам или мора да е висок додека се пие ве молам за мислење за сите овие хормони испитував и други но во четврток другите ке се готови
Ve poslusav i mu se javiv direktno na doktorot prekrasen e znaci nemam zborovi. Mu kazav za negativniot test mi rece deka sum trebala beta hcg da pravam a ne pozitiven/negativen i mi rece da pocekam 2 dena i pak da napravam...
Epa super zenska jas vcera koga otidov vo remedika taa tamu mi rece sakas brz test ili beta hcg vikam.posle invitro sum mu treba rezultat ona togas mi rece ok i koga mi go dade posle saat ipol pisucase vrednost na beta hcg ti posakuvam.ovojpat da ne izraduvas a prethodnoto da e samo.lazna trevoga
Немој да бидиш негативна. Една комшивка остана бремена вонматерично а не знаеше правеше некое снимање и по некое време дозна за бременоста самото ембрионот си појде во матката и нареден ден си заминаа на одмор. По неколку месеци доби сипаници со мево до заби беше и поминаја и за кратко се породи. 300 глупости и се случија па машала здраво право е нема откажување ќе биди се. Ти ја пуштам сета среќа
Ти како си денес со болките. се подсмирија ли барем малку. Возбудена сум и едвај чекам да правиш тест и да е известиш за позитивни резултати.