Pa nemozat site da preziveat do 5 den nekoja sto ima eden ili dva embrioni samo ne rizikuvat doktorite da nema transfer zatoa e taka kaj nekoi gi vrakat porano na mene vcera taa sestra sto mi se javi mnogu poveke mi se dopadna od anita sanja mislam oti kaza oti se vika odma mi se javi
Еее ама мене не ми значи од денот на пункцијакој ден ке се вгнезди туку во мене како е полесно да се вгнезди и како се шансите.Ова онака го ставив за тие што ги интересира што се случува со пети и трети ден од ембриотрансфер.А искуствата околу мене ми кажуваат дека нема некое значење дали е бластоцит или не вратено.Успеваат и неуспеваат и едните и другите.
Нема врска клиника до клиника во Систина пријателка и вратија на втор ден успешно ова веке го имам пишано.Мене исто во систина на четврти ден еднаш и еднаш на пети ден,неуспешни.Во њуборн последниов пат тети ден пак неуспешно.Така да две клиники сменив.За систина имам чуство дека ко на лента бев,за во њуборн како повеке посветеност и позадоволна иако беше неуспешно.
Milicka toa teoretski mozebi se 85 % sansite, jas imav transfer so embrioni od 5 den ,spored niv so odlicen kvalitet,i se bese ok ama ne bidna.Taka da ne se optovaruvaj so toa
t Ti imas iskustvo so dvete kliniki,mozes da napravis razlika.jas ja nametnav ovb tema bid.slusav deka pogolemi se sansite ako transferot ako bide na 5 den
И јас се оптеретував со ова едно време. и читав прилично. Има аргументи за и против за сите три опции. Така да не се замарајте, ако треба да биде ќе бидне.
Sakam da prasam dali nekoj znae kolku e ogranucuvanjeto za krevanje teski rab jas nekako sama se ograniciv na 1kg i mi e strav potesko da krenam pred malku ne zagledav kolku ima voda vo tendzeroto go krenav i posle vidov imalo okolu 2kg mi e strav da ne napraviv nesto.loso ufff ziva se izedov