Prvoto mi bese ziva utka od nedovolno informiranost na GAK go pravev i na otpusnoto mi pisuvase so osumkletocen eden embrion napraven tranafer.A drugite vo Remedika gi pravev sega zdravje fevruari ke go pravam tretoto isto vo remedika i isto na izvestajot mi pisuvase deka se blastocisti vrateni.Kaj Petanovski sum.Mora da se ima verba vo doktorot i so ubava misla vo cela procedura jas go svativ toa na posledniot ET i zatoa mi bese uspeshen samo vikaj si ovoj pat ke uspeam i ke uspeesh i so verba vo Boga ke ni se ispolni na site zelbata.
Nemoj da se voznemiruvas i go stresiras organizmot ne znaci deka na nekoj sto mu se slucilo deka i na nas ili vo slucajov tvoj deka mora da e taka.Na tvoeto telo sega mu treba dobra i pozitivna misla ne velam deka e lesno no moras da se trudis da bides smirena dobro namerno ti go kazuvam ova se otkriva preku beta hcg -to kako se duplira no tvojata e ok slusaj go doktorot kako ti veli taka pravi ispituvaj ke bide se dobro od se srce ti posakuvam...Nema sto da se plasis...nie sme zenite jaki ke izdrzime se i ke stasame do celta BEBENCE
Cudno mi bese sestra anita koga mi rece eden mesec porano da sum se javela koga ke sakam da zakazam kaj doktorot a zasto e taka neznam dali zaradi kleksanite ke da e neznam oti ke treba porano da pocnam so niv na izvestajot od transfuziologija pise edna nedela pred ivf da pocnam so niv
Zdravo zenski sakam da ve prasam posle neuspesno invitro odkako ke vi dojde kolku dena imate na mene mi dpjde na 19 ti i uste krvaram....iskustva
A da si se povleces ti od forumot i da prestanes da citas svasta?Jas ne sum trudna pa me voznemiruva i izbegavam.Tebe ti trrba mir i ubavi misli.A ne biohemiski, vonmatericni i takvi gluposti.Ti tvojata rabota si ja zavrsi Gospod da e so tebe,i ne citaj mnogu
Da ti kazam mozebi si vo pravo bas se napnuvam.koga citam mi treba onaka sega psihicki da se smiram fala na sovetot
Женички колку дена ви трае циклусот со микрогинон? Првпат во живот пијам, од втор ден почнав, обично ми трае по 4 дена, сега со него еве 7 дена абер нема да ми заврши.. хаос
мене исто ми траеше како и предходно али секој си е различен организам а исто влијае и стрес, напнатост и времето дури
Одлично @Libra88 , прекраса бета честитки мамичко Ако е женско може да биде Снежана, по денешниот снег