I mene mi bese visoka i mi rekoa deka se bliznaci ama denes na eho samo edno se gleda ubavo a dr slabo malku se razocarav ama bitno drugoto e super
@Bubce38 како си мила,те мислам,пиши нешто. Проверуваше бета пак или...? @kukla21 само да те поздравам
Proveruvav duso i nisto izgleda.utre odam skopje. Betata 80 denes. Ostanuva deka valjda e tubarna. Sabajle odam kaj dr. Jadranka na Gak. Ama nemam skoro da nikakva nadez
A zasto ne odes kaj dr trajanova jas od jadranka imam mnogu loso iskustvo nejkam da bidam loso svatena no taa e vistinata
Iskreno da ti kazam i mene skoro da ic ne me bendisuva vaka licno, so izvinenie ama mbogu mi e antipaticna.ali bliska prijatelka e so brat mi,pa stvarno se zalaga za mene. Mada ova moeto i ne e bas do toa dali dr e mnogu dobar ili prosecen. Ako ne se pojavi bebeto vo matka, nikoj ne moze da go nacrta tamu... haha da se nasalam na mojta nesrekja
Bubce mila, ako ne gresam, ova ne ti e prva vonmatericna bremenost. Stom si ostanuvas bremena, imas j.k, so matka nemas problemi...znaci samo jajcevodite ti pravat problem. Dali nekoj doktor ti spomnal za da gi otstranis? Mislam.. ako samo tie ti pravat problem, togas neli mora da ima resenie za toj problem?
Neznam jas ic ama ic ne sum zadovolna od nea mi pravese histeroskopija a ne vide oti imam septum inaku deneska pak prasav zasto mi go otkaza lazarevski terminot mi kazaa samo oti ne sakat nabrzina da me pretepat mojot slucaj ne bil lesen
Oh bre nate.treta kje mi e ovaa extrauter vo rok od godina ipol.jas sram ne sram kje si kazam ovde pa do tuka neka e... od 27-ta do 38-ta god bev seksualno neaktivna i pred dve god go zapoznav mojot segasen soprug i prv pat togas posakav bebe ( off topik e znam i mozda nekoj kje me osudi ama toa e ,bev mnogu razocarana celii 11 god). Ama mene kanalite mi bile srasnati,mnoguuu osteteni a jajnicite epten visoko postaveni.pa kao demek ne bilo bas najdobro da se otstranat tuku poarno bilo da ne cepkame tuku direkt na ivf. E sega ovoj pat stvarno ne znam kako den po menzis ostanav trudna. Prosliot mesec so 45 merionala samo edna jajce kletka izvadivme. Ne znam vekje. Mm saka kaj mitko ivanovski da ideme, uste on da videme so kje kaze.ti tamu bese? Izvinete za dolgiot post ama morav negde da se olesnam.
Fala src ama veligden go pominav na GAK, po se izgleda i BOZIK kje sum tamu. E ne dava dedo boze bebce jas koga kje sakam. Toj koga kje posaka togas, ama znam deka nema da ne ostavi nitu edna ovde so prazni race