Ne se plashi normalno e pukaat kapilarchinja od nasobraniot gel. Pretpostavuvam krinon stavash i od nego se deshava toa. Nishto strashno samo smireno i so pozitivna misla Jas den pred Beta bukvalno krv mislev dobiv pa Beta visokaaaa pa do 12ta nedela imav iscedok na nekolku pati. Toa e i od zaostanata krv vo matkata i se chisti ili hematomche. Samo pozitivna misla do kraj e najbitna. Ti posakuvam i veruvam deka ke imash ubava visoka Beta hcg Chestitki na novite trudnici i so lesno da vi e cela bremenost I na onie koj ste vo ischekuvanje na Beta hcg i onie koj ste vo proces Vi posakuvam viskoka Beta hcg. I ovaa 2017 da ostanete site bremeni i site so bebencinja 2018g da si ja dochekame
Ne se plasi, moze da e dobar znak. Se dodeka ne e cista krv, nema prostor za panika. Mene mi se sluci i toa, koga stanav od spienje na 12ti den od transfer, vidov na vesot kafenikav gust iscedok, celata bev lom. Se izvadiv od pamet. Ama toa ti bilo od implatacijata na embrionceto Daj boze i kaj tebe taka da izleze
пијам достинекс ради тоа ми е низок исто и минатиот ми беше низок пат тогаш докторот рече така треба пиј таблетите за да го држам у нормала зошто првиот пат ми беше над горна граница скоро дупло ...е сега ваљда ок е да е понизок којзнае...а за другиве хормони не сум баш упатена какви треба да се на трети ден ...Естрадиолот ми е блиску долна граница во ред е да е таков? А и фсх ок е? Минатиот пат фсх ми беше над граница али во друга лабораторија па пијам таблети дали е до лабораторијата или ми е стварно симнат незнам
Prasaj si go doktorot za fsh a za prl treba da ti ja namali dozata na dostinex jas za nego na primer si pijam bromergon i go drzam vo granici na normala oni se malku potesko podnesuvat na pocetokot ama daleku se poeftini od dostinex
Мене секогаш пролактинот ми бил околу 3 . Доктор никогаш не ми кажал дека е низок . Колку треба да е пролактинот за да биде во нормална граница ? Иначе од вчера ја мислам @kukla21 што се случи зашто ја нема , знае ли некоја?
па пијам по четвртина еднаш неделно ми го намалуваше минатите месеци и рече продолжи сега вака...а во процес сум на менување сега кај друг ке продолжам па ке видам што ке каже он...него естрадиолот во ред ли ми е за трети ден блиску долна граница ми е ок е да е така ај види ми баш?
да ја нема кукле незнам зошто или слави нешто а не не известила хихи или празнува отидена е негде на релаксација
Ти во Идадија проверуваше ? Знам дека има различни вредности секаде , но не знаев колку е нормално да биде пролактинот .
okolu 15 treba da se dvizi prolaktinot. Site sto piete dostineks ili bromergon ako vi se simnuva mnogu treba da se regulira dozata. I mene mi se simnuvase mnogu i po mnogu kombinacii na pienje ja najdov soodvetnata edna cetvrtina dostineks na dve nedeli piev.
Јас ништо од тоа не пијам . пред два месеци бил 4,57 Во 2014 год. бил околу 5 само во 2013 год. бил околу 11 и нешто. Не знам кај сум ги оставила резултатие од хормони кога поднесував документи за ивф , таму беше 3 пролактинот. Секогаш варира .