Кај мене мила при случајна проверка на хормони излезе под граница. Матичната ми вика до сега немам сретнатолице со низок инулин а гинекологот ми вика не е страшно. Подобро под граница отколку висок. Затоа и те прашав. Не знам каква улога има инсулинот?
Neka ni e sreken praznikot golem i Gospod da ni gi napolni racete na site do edna.... jas mila si lezam na Gak na intenzivna. Cekam si ovde so nadez deka mozda embrionceto kje se si se simne vo matka. Uste ne primam metotraksat...imalo sansa da se simne samo. Gospod e golem i site kje ne napravi majki,mora da veruvame vo toa ♡♥♡♥
Sreken Bozik mnogu zdravje, sreka, mir, sloga I ovaa godina site da galite mesinja. Hristos se rodi za mnogu godini
Lele iskreno ama iskreno jas se voznemiriv za nea nekako. mnogu cudno sto ja nema vekje 2 dena..... samo za arno da e daj boze
srekni novogodisni i bozikni praznici,na site vi posakuvam ostvaruvanje na najgolemata zelba. Hristos se rodi !Navistina se rodi!!!
Ти гушкам најсилно издржи верувам дека овој пат све ке е како треба. Господ е голем и чуда се случуваат hug:
Veruvaj i moli mu se na gospod i jas vo vtornik ke treba na endokrinologija no ne mi se patuva za sk sega po snegot molam boga rez da bidat veke vo red
Kako se gleda toa deka ke dobie bebe so 75% anomalii? Nie pravevme kariotip... osven "ureden" ne pisuva nisto drugo, a sepak plodot imase genetski mutacii...Te molam prasaj ja prijatelkata podetalno, pa pisi