Kako ste? Sakav da ve prasam dali ste bile/ ste razmilsuvale za poseta na homeopat ? I jas sum skeptik ama pa veke 2 para okolu mene dobija bebenca i toa mnogu brzo. Edna drugarka koja imase ogromen polip i rekoa operacija itno i deka nema da moze da ima deca otide na homeopat i za eden mesec trudna a polipot nigde go nema.. druga isto so maz i 2 ipol.godini po bolnici maski faktor isto na homeopat za mesec ipol i ona trudna a prethodno inseminacii invitra se.. Uste cekam da dobijam eve 20.den od transfer i stvarno si vikam mesecov moze popametno so.homeopatkava da probam
Mislam deka tie dokumenti netreba pak da gi pustas bidejki gi imaat vo nivnata istorija, eden spermogram e dovolno zasto gi cuvaat drugite dva. Eve ti brojce od Dr sto e bo fzom I ako sakas javi se I ke ti objasni podetalno za se sto te interesira. Niv mozes da gi baras samo od 12:30 do kaj 16 casot. Eve ti brojce 023-289-010
Milo nemoj da se plashish i dokolku e svetla krv. Kako shto kazav den pred Beta hcg i 3-4 pati do 12ta nedela bukvalno na uloshkata imav crveno-rozeva krv, od pamet se izvadiv prvite 2 pati mislev gotovo e. Kako mrdnata idev na eho na sekoj 5 dena iako me ubeduvaa deka e se okey znachi ima trudnici shto bukvalno 9 meseci dobivaat takov im e organizmot. Strashno e da Nedaj Boze ima krvarenje i strashni bolki (bukvalno da nemoze da se ispravish) toa e loso. Dokolku ima malku iscedok koj e momentalen i bez propratni bolki nishto ne e strashno. Mozno da e zaostanata krv vo matkata i ke ima dur ne se ischisti ili hematomce, vo Ivf 90% pacientkite imaat iscedok normalno e. Gali mesheto i toa zrnce vnatre
Od krinonot e. Prvo ke izlezat..pa 2-3 dena gi nema duri da se sobere, i povtorno ke izleze... itaka. Nemas gajle.
Jas sum zadovolna od pristapot na doktorkata sepak ostanav bremena takada pak mislam da probam so nejze
Toa bea nekoi srpski forumi.Najgolem broj negativni komentari bea za losata priprema, maliot broj ispituvanja pred in vitro-to, I toa deka e skapo.Ke go pobaram forumot.Imase I nekoi pozitivni komentari. Za Turcija mi napomena edna prijatelka, nemam informacii za tamu. Ja spomena Adzibadem sistina, ama sto za toa... Sega me zamisli za Slovenija, mi se dopadja kako opcija.
*Milicka* tie dva para za koj kaza deka bile kaj hemopat I ostanale bremeni bile kaj eden ist I kade se naoga pa da probame nisto ne gubime,mene me interesira jas bi probala sto se nemam probano
Turcija 3500evra e ivf tamu so se terapija se plus prevoz i prestoj vo bugarija e najeftino mnogu odat od nas tamu vo bugarija
Da i toa poveke zeni daleku pogolem od ovde i mnogu poveke novi metodi imat od ovde tamu embrionot go lepat so hijaluron pa go vrakat vo matkata