Vsusnost imaat i pgd i pgs - sega vidovo (ova za vo Ceska) http://www.pragueivf.com/price-list-en-ivf-2016-11.pdf
Znam oti se tolku na recept a taa zena homeopat ima li licenca za rabota ako nema ic ne si gi frlajte parite pravo sega i na mm mu spomnav oti jas imam kniga so takvi lekovi i mi vika jas za gola voda pari ne davam ovie lekovi ne se ni dovolno ispitani jas od obicni vitamini zagaziv so modrici po racete a ne pak da se kockam so ova
Миличка. Јас колку што имам читано хомеопатијата е долготраен процес на лечење но со долготрајни резултати. Затоа е многу битно кај кого ќе одите. Немам искуство со ова, ама имам слушнато за една жена што ја фалат. Таа всушност е доктор по медицина, која се има одвоено од класична медицина и се има дообразувано за хомеопатија. Мислам дека во Скопје во Н.Лисиче и е ординацијата. Јас ја имам гледано на телевизија на неколку пати. Според нејзе хомеопатија е комплементарна на медицината, значи не исклучува медицина целосно. Мислам дека следи и медицинска историја и дијагноза и врз основа на тоа прави терапии. Ако најдам дополнителни информации за ординацијата ќе ти пишам инфо.
Христос се роди за многу години празникот... Сакам да Ве прашам Ваше искуство денес добив по меил дека конечно ке ми биде одобрен ваучер за ин витро...Дали знаете дали ке добијам и некој оффицијален документ кој ке треба да го приложам во болницата... И второ каде да го искористам ваучерот....досега бев за сите инсеминациии кај ОРганџиски, ама се мислам дали кај него дали во New born. Ваше искуство со овие болници...
Da preku posta vo plik ke ti stigne vaucerot I ke treba od kaj maticniot ginekolog da si zemes upat za vo koja klinika ke sakas da go pravis invitroto.So sreka kade I da si se odlucis, ke cekame visoka beta
Ke ti stigne po posta na domasna adresa vaucerot i so nego odis kaj maticniot da ti dade uput za kade sakas vo koja bilo klinika jas cekam da dobijam za dva tri dena i ke odam kaj Organdjiski bev i jas tamu za prvoto invitro i sum zadovolna kade i da se odlucis so sreka..
Да таа е. Биљана Ѓуроска. Во секој ако некој има дирекно искуство нека ве советува, јас ова кажувам што сум слушала од луѓе и што сум ја гледала на телевизија каков впечаток ми оставила.
Zdravo zenski nekako ne mi se napusta temava sekoj den cekam nekoj da napise deka ima visoka beta jas sum dobra so malku bolki odvreme na vreme pa za dve nedeli cekam da pojdam na kontrola.Pisuvate za drugi kliniki a od drugi drzavi idat tuka bas imase so mene edna od negotino i tamu neznam kade tocno idela doktor ili doktorka od Bulgaria ova i bese treto i uspesno vo bitola bas site sto bea site bea ostanati a imase i od amerika dojdeni.Bitna e terapijata moite hormoni bea spori sto vikase doktorot na plin se jas mnogu se plasev zosto jas bev bez jajo vodi i pola jajnik ama imav doverba i nadez vo doktorot.Bas citav na stranata na fb se kakvi ne slucaevi ima pa ostanale bremeni se nadevam deka site edna po edna ke spodeluvate visoki beti iaku ne se znaeme nekako site sme povrzani baknezi do site
Моето искуство со New Born е ептен позитивно. Целиот тим е супер. Имаат многу добар однос со пациентите. Секогаш се достапни и работат индивидуално со секого, а не по шаблон. Никој неможе да ти гарантира 100% успех, ама па затоа според мене е многу битно да се осеќаш убаво во текот на целиот процес, кој и онака е многу мачен. Тука има феминки со позитивни искуства и од други доктори. Во секој случај отиди на консултации па види кој ќе ти остави најдобар впечаток. ајде со лесно, па чекаме висока бета.
Znaes zasto doagaat tamu od stranstvo za donacija na jk oti nemaat pa od tamu gi kupuvaat poeftino daleku poeftino zeni daj kazete nekoj lek za bronhit bolna sum limfocitite mi se mnogu pokaceni duri ne se simnat nisto ke e taka rece maticniot
Zenski denes pravev test od krv i pokaza slabo pozitiven trak a 14 den od transferot mi e mi rekoa za 2-3 dena da go povtoram ama sestrata mi rece deka sepak e pozitiven ...ama toa slabo pozitiven me maci malku imala li nekoja slicno iskustvo
Cestitki mila,pozitiven test e pozitiven,nema tuka dilema Dobro bi bilo da si ispitas i beta preku krv da si bides na cisto.So lesno da si ja iznosis bremenosta