јас многу го смалив кругот на доктори и само ивановски и трајковски ми беа во игра бев кај двајцата и некако со разговорот и позитивен пристап ме убеди ивановски па се надевам овојпат прав избор е ти посакувам и тебе цела среќа нека ни се посреќи и баш трета среќа нека ни е позз мила
Ne izigravase nisto,kulturno mi kaza da si pobaram endokrinolog bidejki toj problem ne e za kaj nego.mi rece koga ke spustis so vrednost BAREM 2 togas da dojdi kaj mene. Bese mnogu korekten.znam deka ne go obozavaat mnogu ama jas sum prezadovolna od nego...
Piev samo 3 nedeli po 1/2 dostinex nedelno i po 3 nedeli ispitav i sega mi e taman prolaktinot a za TSH nikogas nisto ne sum piela ok mi bil sekogas.
Dali nekoj znae kolkava vrednost normalna treba da e PROGESTERONOT na 3 ti den.Ciklus imam na 35-40 dena i sega na 3 ti den mi e 0,24.Ve molam za odgovor
Bidna mojot skrecing.Mi go pravea i Tatjana i Vladimir.Luge,prezadovolna sum.Tolku pozitivni luge koi rabotat taka timski nemam sretnato vo zivot.Site koi se dvoumite toplo vi gi preporacuvam.Koj i da odberete nema da zgresite.A anesteziolog so imaat dusa covek.Posle 8 anestezii vo zivotot ova e prvata koja dodeka mi ja stavase ne umrev od bolka.Srcki se.Posle skrecingot imav malku bolki,mnogu vrtoglavici i nemozev da se osvestam.Za vreme na zafatot sum krvarila mnogu radi skratenoto grlo so go imam pa moralo so stipki da se stisne Vnatre imav staveno ogromna gaza koja nemozev da ja izvadam polna bese krv i mnogu bolese pa sestrata mi pomogna.So eden zbor,nezamenlivi se.Pocnav od denes superfact a od utre cleksan.Samo treba da odam utre po upat za transfuziolog za da mozam da refundiram sredstva od fondot
Ne zatoa so celo vreme imam krv taka da mislam deka toa e toa.. kako i da e nekako ne sum.mnogu razocarana vcera si izlegov se napiv odamna se nemam opusteno zakazav homeopat vo vtornik pa ke ve izvestam kako sum pominala. Me iznenadi so doktorive vo Sistina podrzuvaat alternativna medicina zborovite na Lazarevski se kao ako deluva.super. Ti kako si??
Odlicno mila sega so Gospod napred pa da se raduvame so tebe na visoka beta i uspesen proces samo opustise i ignoriraj SE!.Apsolutno se,i vreme i muabeti i se sto mislis deka moze da te zamara ovoj period uzivaj i ke vidis deka na ova in vitro pisano mu e da e uspesno
Te mislev denes i znaev deka ke pominesh lesno i ke si srekna. Od utre neka ti e samo so lesno i kako ubava pesna da ti teche cela postapka i ishodot da bide najsreken Te gushkam silno i ovaa godina ke si najubava letna trudnica i zdravje esen-zima najsrekna mamicka Bidi vaka pozitivna i so ubava misla kako shto si deneska cela postapka....ke vidish deka najubava visoka Beta hcg ke imash. Istoto im go posakuvam i na site ostanati. Ubava vecher imajte site
@stevemila so lesno neka e mila i jas od utre zdravje ke se bockam zaedno ke go pomineme ova polesno so sreka neka e...
И јас сакав да одам на хомеопат и го прашв Владимир од њуборн рече не смета слободно оди.Ама кога отидов кај Ели Диновска ми рече неможе напоредно хормони да примаш со овие лекови,се ке се избуричка решете се или едно или друго.Јас сакам да дојдеме до природно зачнување.Ако не ни се оставале замрзнатите ембриони,да сме пробале со нив па ако не бива да одиме кај неа.Инаку рече сам по сам со мм да сме оделе,така работела,како индивидуа а не како пар.Прв преглед 3000 ден од човек со вклучена терапија,секоја наредна консултација 30мин трае и е 1500 ден.
Nema razocaruvanje,mora da uspees,probaj so se sto mislis deka ke uspees i te cekame vo trudnicki.Jas sum dobra ama od prethodni operacii,neuspesni inseminacii i edno invitro ne mozam da se izraduvam na bremenosta i da se opustam.
Абе ајде заборави на минатото и уживај опуштено.Нечини да се "стегаш" за бебето.Има жени што поминале и повеке што да речат.Баш оти имаш поминато неуспеси треба сега да се радуваш на успехот о благословот.Нека ве чува Господ.
Epa kaj nea zakazav Da kako individui ke ne vodi ama iako kaj mene e maski faktor rece i na dvajcata ke ni dade terapija. Mene za opustanje i pogolema receptivnost na matka a na maz mi terapija imame problem so morfologija. Da znam deka niso ne treba da se konzumira i taka mesecov e dobro da se iscistam od gluposti. Ti posakuvam uspeh so zamrznatite da se izraduvas i veke da zavrsat macenjava