Значи хомеопатијата им помага на многу луѓе и не е плацибо затоа што наши пријатели ги носат децата на хомеопат 4год и 1год.Значи неможе да влијае кај нив како плацибо што разбираат.А антибиотици не примиле никако освен за првото кога беше бебе во болница кога мораше да лежи,тогаш уште немаа разбрано за хомеопат.Ние одамна се токмевме ама бидејки не ни се чекаше а тоа знам оти е процес,решивме на ивф мислевме побргу ке биде тоа.Сега да немавме замрзнато ке одевме,ама несакаме да ги оставиме така замрзнатите.
Се додека нема мешање во духовното,како медитирање,мантрање,баење и слично,прифакам.Не е ова баење туку лекови на природна база.Лечење од корен, т.е лечење на причината што го направила проблемот,а не лечење на последицата,т.е здраствениот проблем.Разгледајте малку што е хомеопатија,прогуглајте.Точно дека има многу хомеопати преваранти.
Mutiran mi e eNOS G894T koj sto mi e homozigot, a Aв2АIgAGM (AFA) avttoprotivtelo mi e zgolemen 4,5 pati.
Kaj mene e on heterozigot i sto ti rekoa za nego na mene nisto ne mi kazaa za nego a inaku neofolik meta gi ima i vo grcija pod imeto solgard metafolin toa vcera mi go kaza edna zena na koja jas i preporacav da gi zema neofolik meta i se po cena solgard od 15 evra
So srekja draga Da se raduvas posle ova ivf. Za skrecingot, sakam da prasam.Bev dva pati na Ivf vo new born, I uste eden neuspesen obid za na priroden ciklus,I uste eden vo druga klinika , no I po site ovie neuspesni obidi nikoj ne mi go preporaca skrecingot. Dali jas sama treba da pobaram da mi go pravat?! Vo vrska so anestezijata, super si pominala. Posledniot pat vo new born anestezijata mi bese dadena od edna zena,anesteziolog. Tolku me zdobole ko nikogas vo zivot. Sega mesec posle ivf prstot mi e potecen I cela raka uste me boli. Neznam sto da pravam Vlatko e srce Neznam dali e najstrucen, ama kako covek e najdobar.[/QUOTE]
Transfuziologot mi rece aspirin 100 sekoj den i so kleksan da se pocne edna nedela pred transfer. A za neofolik meta ne mi rekoa nisto, pa ne znam dali da ja pijam
[/QUOTE] Istoto i jas sakav da go kazam,za Vladimir se najnaj,ali anesteziologot zenata po teska raka za bockanje nemam oseteno.Me bocna na 29 oktomvri,na dlankata uste imam fleka od iglata,do lakt me bolese kako po venata do skoro,a od pred edna nedela nad zglobot od rakata mi se pojavi topce kako otok sto nenormalno boli i sum sigurna deka e od nejzinoto bockanje.
Istoto i jas sakav da go kazam,za Vladimir se najnaj,ali anesteziologot zenata po teska raka za bockanje nemam oseteno.Me bocna na 29 oktomvri,na dlankata uste imam fleka od iglata,do lakt me bolese kako po venata do skoro,a od pred edna nedela nad zglobot od rakata mi se pojavi topce kako otok sto nenormalno boli i sum sigurna deka e od nejzinoto bockanje.[/QUOTE] Vesterka! Nekoj nerv ni ima povredeno. Toa e. . .
Za homeopatijata toa e moe mislenje i sekako imam pravo na toa.Moja tetka vo svajcarija so godini odese osven prazna smetka dtugo nisto ne dobi.I nemoze nikoj da me ubedi deka ovie NASIVE se postrucni od tie tamu.Slobodno moze da odite ova e samo moe mislenje
Fala dusicke.Na site da ni dava Bog.Koga otidov na konsultacija prv pat vo new born prasav za ova.Doktorkata odma mi potvrdi deka toa ke se pravi kaj mene,zasto imam 4neuspesni in vitra zad sebe.A za anesteziologot nemam zborovi dusa covek.Ne osetiv nisto a pritoa pola sat mi brkase veni zasto gi nemam voopsto.Lek mi stavi i pocna da.mi se mati i rece sea uste eden lek ke pusti i ne pamtam nisto poveke.
Ke se raduvas ti ,a I jas so tebe. Osecam Da,anesteziologot e car. Ke se konsultiram i jas so Vladimir. Sto ne sme pominale, pa ne ova. Blagodaram
Да, ако го пиеш како терапија не го прекинуваш никогаш, ако треба во даден момент да се прекине докторот однапред ќе ти напомене. ^^ циклусот не ми трае ни ден повеќе, ниту пак повеќе крварам откога го пијам, а тоа е веќе 2години
супер Емка фала ти ...ме замислува малку како ќе е нареден циклус а и во март здравје хистероскопијата со скречингот а почнав да пијам аспирин па знаеш она моментот да не крварам во циклусот, да не крварам за време на хистероскопијата ...