Zenski dokumentite mi se sobereni,uste da gi fotokipiram i zdravje drugata nedela ke gi podnesam vo Fondot,pa so Gospod napred
dragi moi feminki ve molam da mi kazete dali od superfakt imavte nekoi tapi bolki vo jajnicite fala odnapred
@podravka Uste preeska te procitav ali mislev deka ke se najde I ke ti pise nekoj ako imal nekoi indikacii od suprefaktot Jas imam primano suprefakt I ne sum imala nikakva bolka, ni slaba, bas nisto ne mi bilo No ubavo znam deka doktorot I sestrata 10 pati mi povtorija I mob. mi dadoa ako imam nekoj problem, indikacija, bilo sto odma da im se javam, taka da ako I ti imas bilo kakov broj ne mu ja misli javuvaj se
emkaemka ti blagodaram za odgovorot znaci bolkata mi e slaba i tapa i ne non stop tuku ponekogas vo tekot na denot ke pocekam uste denes da vidam pa ako ne utre se javuvam pozz fala mnogu
lele so me ceka znam deka ednite inekcii se stavaat muskulno a drugi vo stomakot taka samo tolku od bockanje ili ima sute? jas ke go pravam in vitroto vo skopje ne sum od tamu i neznam kaj da odam da me bockaat..?
@S.Snezana se davaat 2 vida na inekcii i site odat vo stomak, so ednite se bockas dodeka nedobies, pa posle plus ti davaat uste eden vid, taka da se na se racunaj deka edno 30 pati sigurno ke si go izbockas stomakot A me bockase maz mi ili sama I ic ne se stresuvaj uste od sega, vprocem toa i ne e nisto strasno, misli na toa kako ke si vidis po eden mesec 2 crtki
lele neznam dali ke mozam jas sama da se bockam si mislev deka muskulno bockanje ima a toa site vo stomak ... aj ke moram
@S.Snezana abe toa se mali iglicki i malku peckaat napocetokot posle ke si naviknes i ke ti stane rutina Ajde se izdrzuva
listata so mi ja dadoa od fondot so mi pokriva pisi deka ima ampuli Gonadotropini i Agonisti, Decapeptyl verovatno segde e taka ili na sekoj razlicno