Fala dusicke.Ke izdrzam.Toj ke bese presreken ako uspeam vo ovaa borba.Posle sekoe neuspesno in vitro me tesese i bese so mene. Ke uspeam a znam toj ke gleda od neboto i ke bide sreken
Јас имав две хистероскопии да не се повторувам имав септум имав прираслици од операцијата на слепото црево имав полипи и имав спонтан во 6 недела и биохемиска бременост затоа сакав да знам се во врска со серклажот
Те следам, знам низ што си поминала и знам низ што поминуваш пуштив видео погоре, каде стручнаци зборуваат кога се користи секлажот. сепак, гребењето на матката повеќе го поврзувам со тебе. за да успее ембрионот убаво да си се залепи на самата матка и неприкинливо да расте, да се снабдува со хранливи материи.
јас имам мила и вродена тромбофилија сега скоро ја открив и затоа ќе си примам клексани имав и ановулаторни циклуси не растеа фоликулите доволно и тоа се откри после второто инвитро и ми дадеа метформин иако инсулинот и огтт тестот беа уредни и сега со него имам овулации
Zatoa sto prethodnata bremenost mi se skrati grloto na matkata pravev obicen serklaz i mi go puknaa vodenjakot pri intervencijata i gi izgubiv bebinjata vo 21nedela i sega kako opcija mi go ponudi ova megutoa jas utre pravam punkcija i mnogu e kratko vremeto sepak ova e operacija jas da znaev za ova pred eden mesec deka moze ke go napravev sigurno ama sega da se nadevame deka se ke bide ok. Sega prasanjeto e dali da vratime rden embrion ili dva bidejki e slabo grloto najverojatno ke morame da se odlucime za eden.....teski odluki ke padnat ovaa nedela
Kako li ne go znaev ova pred nekoe vreme ke go napravev sigurno go islusav videoto i mi se razjasni....fala ti @alisijad guski do bebceto..
Ee ne sum bas disciplinirana vo pienjeto na cajot ne se pie ako se pie aspirin ili moze ama po malku go najdov vo strumica vo aptekata za zdrava hrana viola
Kilogramite nemat vrska so mene vo isti den na edna slabicka i visoka i izvadija sedum i ostana bremena so bliznaci
Zdravo zenski da ve izvestam za tie sto primat prolutex gi ima vo Tirana i se 6€ a kaj nas skoro 10 € jas sum super a i bebusot rastime
Milo mi e @Belabelinakinder sto se e vo red so tebe I bebusot, gospod da ve cuva. Kazi mi kade tocno vo Albanija gi ima proluteksot,vo koj grad I dali znaes kolku pari se tamu fostimonite I merionalite? Pozdrav I gali go mesko.
Vo Urosevac, prolutex e 5,9 eur, merional 8,4 eur. Ovie ceni bea vo noemvri,valjda se i sega tolku.Gi imaat na lager pa skoro vo sekoja apteka,so toa sto cenata od apteka vo apteka varira nekoi si 10%...Zadolzitelno baraj fiskalna