Кај мене секогаш на мерење биле поголеми кога ми давале стоп инекција, над 20мм. Но морам да напоменам дека дел од нив на пункција беа прснати. Е сега како треба не знам и и јас сум збунета. Докторот вели супер се,....а на пункција ништо не може да извади. Нека споделат феминките од искуство.
Ajde bez nervozi sekako eden embrion vikase najdobro e da ti vratat,pa taka i ke bide i ke se fati .Toa ti posakuvam
@ana 2015 Mnogu mi e zal dusicke, macen e ovoj pat, ama nema predavanje,glavata gore i naredniot pat ke bide,mora da bide. Kade pravese invitro, dvata pati kaj isti doktor, kako te stimulirase, kolku izvadivte,kolku ti vratija,kolku si ti zadovolna od sorabotkata so nego? Mozebi treba nesto da se promeni.. Sega razbistri si ja glavata a za ponatamu ti posakuvam se najdobro, pa daj boze nareden mesec da si ostanes bremena po priroden pat, cuda se slucuvaat
prviot pat bese vo sistina vtoriot kaj dr vladimir i sekoja cest za nego nemam namera da ja smenam bolnicata j pokraj rezultatot dr e dosega za mene najdobriot doktor no ne e gospod normalno terapijata i stimulacijata bea super no gospod ne sakal i ovoj pat toa e
Ajde treta sreka.Bidi silna i prifati go ova "deka taka trebalo da bide". Nema otkazuvnje se dodeka ne dojdeme do celta.Site do edna kje bideme mamicki eden den,nekoj porano nekoj podocna
Ke ve zamolam za vashe mislenje,ja znaete vece mojata historija,shto mislite da ispratam dokumenti kako za vtoro dete vo fzo da ja isprobam srecata....Dali nekoja znae dali e mozhno da dobijam pozitiven odgovor,ili dali imate iskustvo..
Bidi silna.I jas qo delam so tebe istoto mislenje.Ova mi e veke treta bolnica za in vitro,i definitivno najcovecniot doktor.
Ja znam tvojata bolna prikazna.Ama za zal mislam deka nema da ti dadat cetvrti vaucer za prvo dete. Znam zosto edna zena so mene sto bese na ivf vo noemvri,kaza deka ja odbile za cetvrt vaucer a vo trite prethodni ivf ednas biohemiska,ednas spontan vo 5-ti mesec,a tretiot pat za nekoj den ne uspeala da vleze vo 9-ti....Taka mi kaza taka r
A da si se javis vo fondot, da im ja objasnis celata istorija I ke si znaes. Jas mislam deka tie se najverodostojni za taa rabota. Nie ovde mozeme samo da diskutirame I na kraj nisto ne mozeme da odlucime. Moj sovet : najdobro obrati se tamu. Ti posakuvam vo najbrzo vreme I ti da ne izraduvas so ubavi novosti. Pozdrav I so sreka.