Dr Organdziski DA.. Duri nekako i sugurna sum,imase edna zena taka ne i naplati..ama sepak prasaj...Jas nekako se razocarav vo nego mislam mi napravi mnogu utki(iako i licno se znae dolgo vreme so mm)ama ne mozam da kazam deka kako dr ne cini.. da ne bidam gresno sfatena, ti dolgo vreme si kaj nego,zar ne mislis deka e vreme da otides i kaj drug ,barem na konsultacija?!
Ako prifati na priroden ciklus uste ovoj pat sakam da probam da mu dadam sansa pa ke vidime ovoj pat i mene mi napravi utka ama aj da se nadevame deka ke mu bide posleden pat..
Ama kakvo e toa prasanje...Dali ke stanam majka? Ke stanes sekako. Ti 3 pati si ostanala trudna, znaci jk i spermatozoidite se ok. Kaj tebe e problemot sto ne se vgnezduva embrionceto vo matkata. A so jk e se ok stom i prirodno si ostanuvala trudna. Predlog: Promena na doktor zaradi protokolot (da go pogodi), vidov deka veke si napravila promena na dr. i predlog za hsg i tn. se sto treba. AMH...i ne trebase da ispituvas so ogled na godinite. Normalno e takov da bide. Jas ne ni proveriv zasto mi kazaa deka ke bide nizok, no so promena na dr. drug kratok protokol (nikako dolg kaj nizok AMH) izvadija poveke jk, a prethodno koga 2, koga 0, ili ne stigav ni do punkcija.
Ah bre zeno Bog da te blagoslovi so seto toa sto si go posakuvam za sebe...Taka mi ja krena energijata,me stana od krevet...fala ti od se srce
@Proletno jas vo dekemvri dokupiv merionali(a imase I fostimoni) vo bolnicata vo Sistina,i bea 1390 edna inekcija fostimon I 1290 edna inekcija merional. Ama imase na forumov zeni sto kazuvaa deka mnogu se poeftini vo kosovo I albanija.
А овие инекции ги нема во нашите аптеки..и длаи може било кој да ти ги купе од Косово...дали бараат некоја рецепта документ....дали може било кој од македонија лично да си ги купи....
Mene vo New Born merional mi gi naplatija po 1000den.Ako slucajno ti treba suprefact nemoj da kupuvas ke ti gi dadam,na receptata mi pisale 4 mesto 2 sisinja i mi ostanaa neotvoreni i cekam koj ke pravi da mu gi podaram.
Nisto ne baraat,moze bilo koj da gi kupi,samo pozelno e da se ima fiskalnata smetka na granica za sekoj slucaj,mada ne pravat problem ni nasite ni kosovarskite carinici
@podravka moja drugarka so slaba rezerva po dve neuspesni invitra,od koi vtoroto bez transfer,pravese na priroden ciklus vednas sledniot mesec i imase edna kvalitetna jajce kletka,ostana bremena i sega si ima golem decko. Stiskam palci
Ama ne naglasi ni striktno vo Mk kolku se...Samo prasa od kade i kolku...sepak se potrudivme da ti dademe ceni od poveke mesta.nisto loso