Mene sestrata vo New Born mi kaza moze i vo stomak i mi pokaza na prospektot pisuva po novo deka moze i vo stomak.
Mila, jas subcutano go staviv, taka mi kazaa, pa duri I preprasav I da, da taka mi potvrdija. Aj so sreka, se kako voda lesno I ubavo da bide.
Mene poveke mi odgovara so med da jadam, taka mi e najubavo. Ke iseckam dva, tri brazilski orevi i nekolku obicni, avokadoto na positni kocki i odozgora med.
Biraj pomeki plodovi, luspata da izleguva lesno, samo so race da mozes da go izlupis. Ako e premnogu tvrdo znaci avokadoto e zeleno, ostavi go nekolku dena da omekne.
A za casa crno vino, dali e ubavo da se pie pred ivf, vi kaza li nesto lekarot za toa? Obozavam vino, zatoa i prasuvam
@stevemila првиот пат ја примав мускулно, а овојпатт субкутано. Така да претпоставувам не е проблем било како да ја примиш @eta јас истото прашање го имав додека бев во постапка, заради стимулациите. Докторот ми даде зелено светло за чашка вино. Така да слободно уживај во една чашка и за мене.
Jas si piev kafe i po nekoe cigare do pred punkcija e posle mi zabranija cigari i eve skoro 3meseci ne pusam a kafeto go namliv sega sum 2meseci od bremenost pijam kafe poso imam nizok pritisok i me boli glava so sreka neka ti e samo opustemo i ne misli na toa
Bev kaj Popovic preska i pocnuvame so kratok protokol. Da mi dojde ciklusot za nekoj den i pocnuvame so Fostimon. Sakav da ve prasam Prolutex ja stavate muskulno ili subcutano? Mi kaA deka niv gi daval kako progesteronska poddrzka. Pozz
@stevemila најдобро прашај си оти мене во систина ми викаа стоп инекцијата мускулно во бут,а во њуборн прегнилот во сомак ми рекоа.Можеби има некаква врска со големината на фолекулите подобро прашај си ја сестрата или докторот.
Gotovo.Se bocnav vo stomak.I taka e reseto da go dokrajcam.Go prasav Dr kaza vo stomak.Utre odmor.Yuhuuuuuu.Tuku,kolku dena mazite vi imaa apstinencija pred punkcijata? Fala vi devojki na site za podrskata.Ve guskam i vi posakuvam na site sreka
So lesnickoooo ti prakjaaa srekjicka da pomine se dobro da izvadat najubavi j.k da si se oplodat i nazad vo meshko kaj mamickaaa.Te ocekuvam so info cim si dojdes domce.Gospod napomos so tebe neka e