девојки имам бело прање, а во процес на ин витро сум, дали смеам да ставам некоја вагиналета, или само со камилица да се мијам?
Mene pred invitroto mi dadoa poliginaks vaginaleti cisto za procistuvanje, a nemav nikakva infekcija.Prasaj si doktor ama mislam podobro e da ja izlecis pred transfer.
Bi trebalo da ti zemat bris, da vidat sto e tocno, za sekoj slucaj.... ama kako i da e mora da go prasas lekarot. I ne sekoj iscedok e losh... so ssrekja
Има ли некој информација дали кај нас прават EmbryoGlue и EmbryoGen? Читав за ова и пишува дека ги зголемува шансите при ИВФ ....
Devojki ve prasuvam vo ime na edna komsivka.Denes i e 3 den od transver a ona ima temperatura 38-38.3 skoro cel den. Dosega ne piela nisto i bilo strav. Moze nekoj sovet od vas sto da i kazam. Fala mnogu odnapred
Здраво девојчиња. Среќно @stevemila утре. @iki26 парацетамол може секако да пие. За мирна душа (од искуство) најубаво е консултација со гинеколог. Мене дур тој не ми каже имам немир.
Epa taman sega dur cekas za sledno napraj kariotip i onaka po mesec dena se ceka rezultat baska i na moj termin e. Bez gajle sleden pat podobar embrion i so uspeh
kukla21 dali ima neshto novo?Ke ve zamolam koja ima pri raka Fostimon ili drugi progestoeronski inekci da mi prati sliki.Sakam da poracam od drugo mesto.ama drug ke mi gi zeme da mozhe polesno da se rasprasha.
@kukla21 на почетокот кога зема заслужен одмор, пробав на сите да им враќам. Да смирувам ситуација. Да давам инфо, нешто во стил како што правиш ти. Ама се изморив бе златна Неколку пати си помислив, бреј што не дојде тука куклето да не стави во ред, не оди така без неа Прегеска од моб те видов, и мораше да пуштам една силна гушка, а сега од пц да си кажам маките