Одлучна бројка. Сега нека продолжат сите да се развиваат одлично и да има и за во меше и за чување за братчиња/сестричиња.
Незнам каков состав имаат тие pregnacare. Види што содржат. Фемибионот мене во последниве години ми ги имаат препорачано повеќе доктори и нив ги користам. Овие содржат и метилирана фолна. Види си состав и одлучи си.
Sostavot e isti kako kaj site drugi vitamini,samo razlikata e sto femibionot sto sodrzi metilirana folna a drugive obicna.imam uste 15 tableti i ke gi dopijam,stetni sigurno ne se.i taman koga ke gi zavrsam denta pocnuvam so proces za ivf i togas ke gi zemam femibion..
Девојчиња пред неколку години пиев мака во прав секојдневно освен во деновите на циклус. сега пијам таблети мака но докторот не ми потенцира да ги прекинувам за време на циклус. вие како ги пиете?
Od 20nagore.22,23 toa poslednoto merenje,pred stop inekcijata.Endometrium 10ipol bese.Istiot den estradiolot mi bil 4iljadi.A progesteronot vika taman bil
Ova e sostavot na tie sto gi zemam.imam uste tocno do denot koga treba da pocnam so terapija.i planiram da prodolzam so femibion.vie koj femibion go koristite? 1?
Јас не. досега никој не ме упатил на тоа.Но кога идам на гак за хормони гледам трудници го испитуваат. А кај кој се јавува кои се симптомите?
Moite 10 junacinja si rastat.Izgleda transfer na 5ti den.Utre cekam vesti pak.Mi spomna Mimi se mislat dali utre da zamrznat 5,6 a drugite da se za transfer.Toa so ke ostane da go zamrznat kako blastocisti ili pak da gi cekat site 10 do 5ti den.
@brm_brm мене ме пушти Трајковски пред Ивф. Со упад од матичен гениколог, одиш во лабараторија. ти земат крв на гладно, и после јадеш и благо и солено, и одиш за 2 саата и ти мерат. Ако имаш повисок шеќер, можно е да прави проблем при имплементација на плодот. така читав јас. Ако сум грешка нека ме поправи некој. @stevemila со среќичка мила. се јуначиња на мама Мила ако ти се пие кафе, ајде лп
Fala srcka.Ispituvav jas toa vo hemolab.Isto i insulinska rezistencija.I izleze mnogu visoko Rezim na ishrana vezbanje se namali.Ama poslw sekerot se pokaci.I zamisli ne mi dadoa nisto terapija.Duri Tatjana vo new born mi dade koga otidov na konsultacija.I eve edna god si pijam glukofage.I sekerotgo drzam.Posledno bese 5,5.A i ne se stegam tolku za blago ko porano.A mi se jade kasnuvam
i jas pijam maka kapsuli ama ne gi prekinuvam za vreme na ciklus.nikoj mi nema napomeneto a i mislam deka ne stetat.