Lele src i jas ja barav petokot cel den.Od sabajle i jas vrtam pak,ne kreva. Treba da zakazam HSG, treba da mi dade terapija so antibiotic, a nea dobivanje izgleda jok. E ova me uzasno nervira!
Ако може некоја членка што е пациент кај ивановски да сподели како контактираат.Еве пример мене не ми е итно, но сепак 5 дена звонење не е малку.
По сета мака што ја имав јас изгледа ме меморирала и ја добивам Ама не од прва. Ѕвонам неколку пати во серија додека не прекине линијата. Најлесно ја добивам или сабајле рано или после 2.30. едит. Во вторник се втора смена. Околу 6.00-6.30 најлесно се добива.
Lele mojta serija bese edno 20-tina pati vo razmah od 5min. Mi e sram vekje da zvonam od mojot ))...Utre kje ja baram od drugiot broj A sekoj vtornik i samo vtornici se od porucek?
Jas na 2.02 bev na kontrola kaj Lazarevski I mu ja vidov na Ivanovski sestrata bese na rabota.Sega zosto ne se javuva?
Вторник работат втора смена со Ивановски. Зошто да ти е срам да ја бараш?! Место неа да и е срам што не крева. Ѕвони едно по друго, без престан. Јави се на пултот исто. Можеш и смс да и пишеш.
Jas I zvonam na sestrata ako ne ja dobijam I pisuvam poraka a ako ne se javi mu piauvam na doktorot I posle za 10 min se javuva sestrata☺
Moj predlog ne ja baraj, odi si na pregled koga ti odgovara. Koga ke te prasa dali imas zakazano reci I deka milion pati si se obidela da ja dobies za da go storis toa.. veruvaj ke si zavrsis rabota.
Ama jas ne sum od Skopje, a treba da zakazam HSG,no prethodno mi kazaa oti kje treba da pijam antibiotic. Koga da odam?!Ne ni znam na koj den tocno se pravi toa, citav obicno na 9-10 den go pravele. Ej kolku se nerviram!!! Edit:Abe saat ipol vrtam od 3 razlicni broevi, ne kreva za ziva glava!!
Koj broj ima tamu kukla? I kako da ja pobaram, Saska od IVF oddel samo da kazam? Ehh shto mi e nezgodno vaka...
Девојчиња кој ден е најдобро да ме види докоторот на ехо за структурата на матката и слично....ми одговара 7ми или 14 ти? Што мислите? До сега сум одела околу 10-ти ден.
Да ете ваучер или чек стигна конечно. П.С се извинувам ако мојот претходен пост беше збунувачки со тоа чеКоТ де .Се надевам ке ме разберете бидејки не се ни надевав дека ке ми одобрат @kukla21 ваучер
Jas koga pravev HSG ne se sekavam koj den od ciklus bese. Isto vo Sistina pravev, ne piev pred toa nikakvi antibiotici. Sendimentacijata me bese vo red. Poslem postapkata mi napisaa antibiotik kako preventiva. Inaku HSG kaj mene pokaza deka dvata kanali se nepreodni. Na laparaskopija se pokaza sosem sprotivno deka se proodni. Sto da ti kazam, zamislete go razoracuvanjeto koga ke vi kazat neeproodni se kanalite, kakvo razocaruvanje..