Moze li nekoja da mi kaze zosto IVF na priroden(spontan) ciklus kosta 55.000 den, a klasicno IVF okolu 100.000 ( stimulaciite si se plus neli posekako). Nikako ne mi e jasno
Devojki, da prasam vo IVF postapkata , od koj den na menstruacija se pocnuva so bockanje so suprefact, ve molam za odgovor.
Pa dolg protokol ti trae mesec dena, verojatno tuka ti racunaat poveke pregledi...punkcijata odi so anestezija, treba da oploduvaat poveke jk pa da gi sledat itn....si ima poveke rabota za niv
Aha znaci toa e ...Jas deka vo noemvri pravev ivf na privatno po dolg protokol,mi izvadija samo eden folikul ( punkcija imav bez anestezija) i plativ 96.000 . Toa me bunese.
A koga plakavte smetka neli vi dadoa? Tamu treba da se stavka po stavka navedeni sto kolku e. Jas vo remedika sekogas dobivam ko faktura na a4 print i fiskalna. Tocno si znam sto sum plakala
Da mi dadoa i fiskalna i faktura. Na dvete pisuva In vitro dolg protokol-prv obid 96.000 Ova zboram za kaj Organdziski vo Stip.Tamu plakjas na den na punkcija se. Cudno malku. sega citam vo sistina posebno se plakalo punkcija,posebno transfer
Дада супер е Личоски нема да згрешиш еве ти број од сестрата ќе си закажеш преглед преку неа 078/ 700-449
Kukla znaci sakas da kazes ako pravam punkcija na spontan ciklus bez anestezija i ne stignam(ne daj boze do transfer)kje platam samo 20-tina iljada denari?!
Добро ви дојдов официјално во темава Почнав со боцкање за подготовка за ин-витро, прво, на приватно. Цел ми е да се добијат барем 3 фолекули и барем една од тие да биде квалитетна и да се оплоди за да имам барем нешто за враќање. Ама опимист сум па одам на близнаци Имам превисоко FSH и ниско Amh, нека помага дедо Боже wish mi luck
Zenski da ve prasam intezevni bolki nekolku dena vo jajnicite 10-11 den posle transfer dali moze da bide znak za vonmatericna bremenost ili e rano? Utre sum vo Sistina na merenje na Estradiol,sr nadevam ce bide visok.