@stevemila јас и ти тука некаде за тест. Кажи ми како издржуваш да лежиш по цел ден, мене толку долг ми се гледа денот
Se razdvizuvam.Ne lezam postojano.Stanuvam za svoi potrebi.Gledam filmovi,citam i ne razmisluvam.Ednostavno, ne gi brojam denovite.Ti koga imase transfer?
Devojcinja, da ve prasam, spremam dokumenti za vtoro ivf i denes si gi zedov rezultatite od pap test i mikrobioloskite analizi od maticniot ginekolog. Na rezultatot od mikrobiologija nema ni pecat ni potpis. Ja prasav sestrata, mi rece takvi bile, sekogas taka gi davale. Ve molam vase iskustvo. Se plasam vo fond da ne ne mi go prifatat ovoj rezultat
И на моите немаше печат од микро, кога ги поднесов не ми рекоа ништо... уште не сум добила одговор...
Ја имав полип во матката, се извади со хистероскопија, окоу 40 000 ден, не се сеќавам точно... Во систина
И мене ми ги препорачаа, нови биле... не сум ги користела а исто ме интетесира дали некоја ги користела
Da ne gi brois denovite samo so pozitivna i ubava misla ke si uzivkaat embrioncinjata i stiskam palci za visoka beta i dve srcence sto ke cukaat barabar so tvoetooo
@Zaljubena111 I @stevemila ajde sto pobrzo da vi minat ovie najteski denovi I za dve nedeli da ne raduvate so visoki beti
Јас се враќав за потпис и печат и на микробиологија и во пролече и на трансфузиологија-дури три печати и потписи ми фалеа.
Ти правеа проблем од фондот? Јас колку што се секавам на резултатите од микробиологија никогаш нема потпис и печат и од фондот не ми правеле проблем. И крвната слика од авицена бидејки ја печатев од маил, никогаш нема потпис и печат, јас така ја поднесував и за ваква работа никогаш не ми правеле проблем.
Мене од фондот не ми правеа проблем за потпис и печат. Ниту на микробиолошките немав, ниту на крвната слика печатена од маил.
Sega vidov na listot so plakal maz mi,zamrznuvanje 18iljadi plus 6150 cuvanje za dve god.A ostanatite pari so gi platil se 3 merionali.Ako na nekoj go interesira tocnata cifra za zamrznuvanje