Da mila za new born.Sega gledam toa 6150 cuvanje za dve god ima pisano kolicina 2.I iznos 12 300.Sega me zbuni.Taa cena so ja plativme bese so zamrznaa na 3 et den 4 embrioni no gi racunaa i drugite so gi ostavija za do 5ti i ni kazaa ako ne se zamrznat drugite ke treba da ni vratat pari.I ne gi zamrznavme zasto dve mi vratija a ostanatite Gi pocekaa uste eden den i mi se javija deka ne se delele.Ke se javam Utre vo bolnicata.Dobra jas gledam filmcinja i uzivam
Абе еднаш пишав,па избришав оти мислам дека повеке плативме не сум сигурна.Мислам оти платив 400 евра за замрзнување и една година чување.А може да беше и 300евра.Најверојатно триста беше мм не се секава а листот со папката од сликата од ембрионите во нервозата ги фрлив.
E oti taka prais i ti, pa tamu ti bil i dokumentot za zamrznuvanje.Ccc.Mene mi stoi se od site prethodni in vitra i slikite i se.Zosto da frlame nemq da smenime nisto taka
Од предходните чувам.Е слики немав не ми дадоа од систина.Ете овојпат поима немам оти фрлив,а сега ми е мака....тоа е.Вајда нема да ми бараат во њуборн доказ дека сум платила замрзнување
Obicno imaat kaj niv.No ni davaat da imame i nie kopija.Mislam nema da praat problem ama ubavo e da se ima.Nisto strasno mila ne grizi se.Imam pisano i porano.Sekogas koga imav neuspesno in vitro,se zatvarav u soba i Vikav ova bese posledno,gotovo nikogas veke.Naredniot den se budev,ko restartirana i znaev deka prodolzuvam i mislev so ponataka,so sledno.A gi imav prethodno 4.Toa e,so frlanje si stetime sami sebe,aj da ne filozofiram mnogu
Ajde mislenje ...na 11 den od ciklus (piev letrosole od 3 den na ciklus i estrofen) imav 1 folikul na desen jajnik 14 mm i 3 pomali na lev jajnik okolu 6-7 mm. Vcera na 18 den od ciklus bev na pregled i doktorot mi vide folikul na lev jajnik od 28 mm i mi vika primi stop inekcija i rabotete na slucaj za bebe ...zarem moze da bide tolku golem folikulot i ako drugite folikuli puknale vo ovulacija kako ovoj preziveal ..ne moze valjda 2 pati da ovuliram ???
Zdravo na site. Vcera pravev punkcija I mi izvadija 14 j.k. vo Sistina. Mi rekoa deka kje mi se javat ama uste gi nema. Dali nekoj pravel ivf vo sistina I kakov e protokolot ponataka. Blagodaram.
@swordfish so sreka mila, ubava brojka na jk, daj boze sto poveke da se oplodat I za dve nedeli da ne raduvas so visoka beta. Vo Sistina mene sekogas mi se javuvale nareden den posle punkcija za da mi kazat kolku od niv se oplodile I koga transver.Nezmam zosto ne se javile ili mozebi pokasno ke se javat, a za utre sigurno deka ke ti se javat, mozebi se vo guzva. Kaj koj doktor pravis invitro? Pozdravce.