Eh e zosto si cekala tolku mnogu,trebalo porano.Brzanje+nestrplivost=Racoracuvanje+nervoza. Srcka moja.Imas uste vreme i testot ke bide pozitiven
Денес излегов и си купив и појадок, психички ке шекнам ако лежам цел ден. Едноставно има потреба да излезам од дома
Добро си направила,и јас се шеткам по малку ама времето пак некако не поминува.Колку дена поминаат од твојот тренсфер?
Немој да се грижиш, мене на 10 ден ми беше негативен и мислев светот ми се сруши. Но на 12 ден си ги видов долгоочекуваните две цртки. Ништо не е изгубено.
Дали го броиш и денот на трансфер,некаде прочитав дека не се брои тој ден туку се понува со наредниот????
Mila slobodno izleguvaj, setaj umereno, gotvi, odi na kafe... Samo nemoj tesko da krevas, da usisivas niz doma.. Malava moja 2 god i 9 meseci ima koj ce mi ja gleda od drugata nedela. Moram sama da gotvam, presoblekuvam pa duri i da ja krevam ponekogas. Prvoto IVF 3 dena bukvalno od krevet ne stanav samo za wc,a slednite denovi epten labavo niz doma i pak ne bese uspesno. Podobro so pozitivni i vedri misli otkolku doma zatvorena citajci i mislejci trista gluposti.
Да се придружам кон лепо друштво, изгледа последна правев трансфер, 09.02 во четвртокот @stevemila @Zaljubena111 @K!k!k0k0s Господ да ни е напомош
Devojki denes gi zemav rezultatite od hormonite imam pokacen mi e TSH referentnite vrednosti se od 0,25 do 5.0 a kaj mene e 6, 66 dali nekoja od vas ima iskustvo so pokacen TSH hormon pred invitro i kolku vreme e potrebno za negovoto doveduvanje vo normala zosto sigurna sum deka ne bi se preminalo na IVF dodeka ne se sredi
Што убаво. Ајде како пред нова година што беше сите со позитивни тестови. Веќе подолго време никој не се пофалил.
здраво женички денес го зедов резлутато од брис ми најдоја кандида и на токоплазмоза ми рекоја да од бегнував мачки и кучијна