Некој правеше испитување на хормони на трет ден на приватно? Во Струмица во Април ќе стигнат реагенси. По која цена ги плаќавте?
Ti kazav srcka.Lazat uste jas koga sobirav dokumenti u septemvri.Jas ne ispituvav hormoni vo str.Mi vazea tie od endokrinologija so bev.Mislam deka po 600 den e hormon ,ama ne sum sigurna prasaj si. e ova e nasata cudesna zemja kade so in vitroto e bezplatno
да крева раменици и мн малку зборува јас затоа избегав од него он се гледа дека е и бил огромен стручњак но славата у глава му удри не сакам докторот што ме води у поим да ме убива кога му влагам у канцеларија стално бев со трема, нервоза и милион прашања кај него ужас се надевам ќе се смени на "време" како што бил порано
Женски ај и овде ќе прашам. Има ли некој правено ин-витро со еден изваден јајник? Се намалуваат ли шансите за успех ако едниот јајник е изваден?
Imam bliska prijatelka so zabremeni so eden jajnik i toa prirodno.Ne se sekiraj.Sme komentirale mnogu pati ovde,edna jajce kletka e dovolna.Ako treba da fati ke fati.Mene so ako mi vadea po 16,9,18,14,15 pa pak nisto.Edna ama vredna ti treba
Како што се разбирам жолтото тело е невидливо на ехо и веќе ако е така нема да се чека да видат ембрион ќе го следат жолтото тело за да кажат дали сме бремени Шансите без еден јајник секако се помали но за сметка на тоа што ќе имапомалку јајце клетки односно само од еденќе се вадат. Но не е страшно бидеќи треба квалитет а не квантитет така дааа ако ти е добра јајникот ќе имаш позитивен резултат. Епа оти десната туба е високо поставена и неможеш од таа страна да останеш природно бремена. А за левата што пишува оти сигурно има нешто штом остануваш вонматерично на таа страна.
почна мене бајааги да ме мава психата, и ко ќе ми рече некој не мисли на тоа, ај не мисли да видиш како е. Синоќа цела ноќ соништа дека не успешно дека не се фатило ни едно, цела ноќ не сум спиела
Relax duso uspesno e sigurno. moj sovet za site koi se vo postapka ili se spremaat za postapkaobarajte na youtube meditacija za trudnici i slusajte.mnogu opusta i mislam deluva na uspesnosta bidejki go "naviknuva" mozokot na bremenost.barem jas veruvam vo toa Srekno iscekuvalki i javete se so || crtki
Uste kolku dena imas to testot? Pusti si doma muzika , opusti se, izlezi na kratko niz nekoj trgovski centar da prosetas, izlezi so prijatelki ili otidi kaj nekoja komsika, gledaj da bides zafatena so nesto da ne mislis na rezultatot, ama se da bide vo granica na normala. Jas prvo sto ce napravam mislam niz Ramstore ili Vero Jumbo ce prosetam ( 3,4 den posle transfer) Ajde uste malku ostana Wish you luck!!!
Те разбирам потполно.И јас колку и да се трудам да не мислам,не оди.Се занимавам со филмчиња,малку шетање,ручек,ама кога ќе заспијам навечер сонувам трудници шетаат околу мене.
Јас уште размислувам каде да правам,ама од како го гледав вчера на ТВ кај него сигурно не би отишла па и да е најдобар на свет.
јас ке поднесувам за ваучер за инвитро само морам да испитам хормони на 3 ден од циклус ако недај боже добијам и сакам да правам во њу борн кај владимир..3 инсеминации правев таму и некако владимир ме опушта . Ми предложија да одам кај органџиски или систина ама не ми се менува веке имаат историја за мене во њу борн.. Вие што мислите ,исправно размислувам или не ?