Сметководство сум јас. Документи се во фонд однесени на последниот ден од боледувањето Фала ви на сите девојчиња!
Значи си исконтролирала до крај да се заврши најбрзо Ајде па пиши ако има нешто, да знаеме и ние другите што чекаме исплата.
нема врска не се сложувам кај мене фала му што виде дека имам матка во форма на Т буква што он ја виде а Лазаревски не а двапати ми прави на шашмаш инвитро инаку ќе ми се случуваа триста глупости ми рече само ќе одиме на сигурно хистеро ти препорачувам за да се поголеми шансите и тоа мн го ценам кај него
А знае ли некој дали во постапка за ин-витро може да се има односи? Да не пореметува некои хормони или пак да не пукнат од возбуда фолекуливе? Денеска се напалив и морав шо да праам хахахахаха, па да знам за следна ситуација Инаку за околу 5 дена сум на пункција. И друго прашање дали мажево смее да пие апчиња за алергија, дали тие имаат некое значење за квалитетот за спремата, бидејќи нели и тој за околу 5 дена ќе треба да остави примерок и тоа што подбар треба да биде
Мислам дека никој не ни потенцираше дека не треба, иако последните неколку дена од напон во јајници сигурно не ми текнало на тоа. Мислам дека ако се осеќаш добро не би требало да е проблем. Ај барем си се олеснила. Ако ти забранат после тоа како на мене, тогаш доаѓа тешкото.
Мене ми забранија на последно мерење фоликули односно 3-4 дена пред пункција за да не испукаат...прашај си следен пат кога ќе одиш (јас срам не срам си прашав)
Sega mi se javi biologot od 6 j.k. 5 se oplodile. Vo Ponedelnik transfer i mi rece ako sakame drugite da gi zamrzneme. Mi olesna celo utro bev vi grc dodeka ne se javea.
Iskreno sakame da zamrzneme ama 700 evra nekako mnogu pari sega mi se gledaat. I da ne zamrzneme najvise od finansiski aspekt nema. Edit: Mi rekoa vecerta (utre) pred transfer da se bocnam so Prolutex inekcija. Iskreno ne planiram niv celi dve nedeli da gi stavam. Ce vidam dali ce mi gi prepise doktorot vo ponedelnik.
Одлично. Ајде сега одмарај. Прошетај на сонцево и спремај се да си ги земеш. А за замрзнувањето, озбилно размисли си, и ќе видиш до понеделник колку ќе останат за замрзнување. @Zaljubena111 ти што одлучи на крај. Змрзнавте ли?
@Ano не замрзавме, не беа со добар квалитет. односно од 13 извадени, 4 веднаш поништени, оставени 9 од кои 2 со одличен квалитет, другите оставени да се наблудуваат. и на крајот останаа само тие 2 со добар квалитет што беа уште од самиот старт. Инаку јас сакав да замрзнеме, ама ајде нема да ни треба се надевам
Skapi mi se po 560 den. sekoj den po edna od niv. Jas sakam so progesteron depo da pocnam. Ke vidam sto ce mi prepise vo Ponedelnik. Ne deka dotolku nemam pari, tuku mislam deka si praat biznis i vrtat golemi pari so skapite inekcii.