има и пред мене, утре е и @stevemila за тест, a @K!k!k0k0s веќе требаше да не израдува со две црти, не знам зошто ја нема., па ти шлагот на тортата
Добар дел од докторите си ги задржале титулите од некогаш. Не им следат чим ги напуштиле позициите, ама уште ги користат. И Лазаревски се потпишува асистент... За ова скоро се распрашував во лекарски кругови. Вака ми беше објаснето.
^^ Димитров на времето беше продекан на Медицински факултет, а професор долги години, ако не се лажам сеуште држи некои предавања, до кај 2010та сигурна сум дека држеше
Ќе треба да правам скречинг, искуства, совети, се што имате да ми кажете добро би ми дошло, и најбитно, дали е ризично?
Jas pravev na 21den.Gladna,zedna za anestezijata.Istiot den pocnav so superfact.Kaj mene se iskomplicira. Ama takov mi e slucajot inace nema nisto strasno i rizicno.Dva sati lezev i me pustija doma.Ne se plasi ne e strasno.Posle imav menstrualni bolki i nemozev da sednam od bolki tamu dolu.So sreka
Здраво на сите! По 4 дена од мојот прв ЕТ, сфатив дека најдобро е да се зачленам во некоја ваква група, бидејќи и покрај поддршката од најблиските, сепак мислам дека разговорот со некои кои поминуваат или го поминале истово, ќе ми биде полесен во овој период на исчекување...кој мнооогууу бавно поминува
здраво женски во врска со доцнењето на парите од фондот прво треба фирмата кај што работите да има поминато плата второ од сметководство од фирмата кај што работите треба да пратат во фондот копија од комиссиското боледување и образец со лични податоци за вас(меѓу кои и бр. на трансакциска сметка) е после во фондот прават пресметки и исплаќаат. мене лично на 20 во месецот ми стигаат парите а еднаш и на 12. кај мене првиот пат колешката од сметководство се вадеше дека јас немам однесено комисиско , па кога подобро побара го најде.значи не е се до фондот некогаш од своите си патиме кисс на сите
Какво комисиско? Во образецот јасно пишува дека мислењето од комисија се дава само за предмети пред 2014 година. Дополнително, незнам дали сте запознаени, ама уште во 2015 година беа направени законси измени со кои многу малку податоци се бараат и вие може сами да си однесете се што се бара. Тоа се барање и 2 документа.