Mojata na 15ti den beshe 1460 ama edno e kako i da e neka bide samo se dobro da si raste kaj mama vo meshe
Juhuuu cestito mila da si ja iznosis bremenosta do kraj so lesno 9 meseci.Spored betava kako dvecki da se
@Zaljubena111 @stevemila @mariz честитки со лесно ми го разубавевте денов ако нека има плус а не ја видив се извинувам
Браво. Сега се прерадував. Значи колку убав ден. Со лесно за новите трудници и продолжува дружбата во труднички
Колку убав ден!! @stevemila Гледам часовникот, велам мора да има вести Честитки @Zaljubena111 & @mariz прекрасен ден девојки!!! И така убаво пече сонце надвор, и така убаво ја почнувате неделава
Puterot od kikiriki si go jadev od transfer.Tegliceto u skut i so lazice si krkav.Ne pravev nisto bas ovoj pat.Led ne me ledese za prv pat vaka.Duri i izleguvav.Bolki si imav i uste gi imam
Со лесно срцко.Само јас бе би се осудила на своја рака да менувам терапија со прогестерон.Со пролутекс секој ден ке примаш по малку,а со депо на четири дена,што знам......Разговарај со др прво. @stevemila прво успешно ли ти е?Знам дека те читав имаш околу 5 инвитра правено ако не се лажам.Да се утешам ако првпат по толку време ти се фати.Оти јасникако не сум останала трудна седум години и три неуспешни инвитра па се мислам зошто воопшто не се фака.
Nitu puter nitu nesto drugo specijano ne jadev. edna raka apcinja samo terapijata si ja piev i bev nekako sosema opustena. Toa poveke se dolzese na neveruvanje deka nesto ke bide.. moram da priznaam, bev skepticna, i samo potsvesno cekav da go vidam porazot oslobodena od iscekuvanja i euforija. Taka sto..koga se pojavi visoka beta, toa bese vistinski sok. Se iznaplakav edno ubavo za site porazi..cel film mi se frtese nazad sto se pominav. Iskreno, prvata nedela i ne mozev asolno da se izraduvam i da poveruvam deka navistina useavme. no uspeavme, navistina uspeavme..
Hehe ushte neznam pol bash ke vidime Abe kakvi saka neka se i kolku saka neka bidat samo site da si iznosime i rodime zdravi pravi bebinja od srce im posakuvam na site
Ti si dusa moja.Go molam Gospod vo najbrzo vreme da te izraduva.Redno e mila da spijam mirno i jas.10 god macenje i placenje.E denes placeme pak site ama od sreka
Убаво возбудливо утро сме имале и двете Честитки, со лесно да си ја износиш бременоста, па здравје заедно ке си раѓаме @stevemila истото и за тебе, честитки, најлесни бремености да имаме сите три!!
@mariz честитке и тебе душо, сите да си имамем школска бременост. Леле јас ќе чекам утре да видам со бетата па да им кажам на најблиските. На маж ми ушт ене сум му рекла
Abre Nataske kako ni falis tuka, ama gledam ne si ne skroz zaboravila. Moram da ti kazam mnogu ubava trudnica si,te poznav pred dva ponedelnika cinam bese vo sistina. Sakav da ti prijdam,ama mi dojde nezgodno... Jovana ,kako e,pocna da mrdka? Samo ubavini da te pratat duso